Εργασίες αναβάθμισης της πλατείας της Αγίας Μαρίνας και τσιμεντόστρωση παρόδου της Γρηγορίου Τυρνόβου στην περιοχή της Σουράδας

Εργασίες εξωραϊσμού και αναβάθμισης της εικόνας της πλατείας της Αγίας Μαρίνας, που βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού, πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Λέσβου.


Ειδικότερα, με στόχο την προσβασιμότητα και καλαισθησία της πλατείας, από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου, Γιάννη Αμπουλού, έγινε κοπή χόρτων, τσιμεντόστρωση και διαμόρφωση του χώρου.

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού οι εργασίες που έγιναν στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας, συμβάλουν στην λειτουργικότητά της, ενώ με τα επιπλέον ξύλινα παγκάκια που θα τοποθετηθούν σύντομα, διαμορφώνεται ένας φιλόξενο χώρος στάσης περιοίκων και επισκεπτών.


Παράλληλα, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της βατότητας δρόμων, συνεργείο της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, προχώρησε στην τσιμεντόστρωση παρόδου της Γρηγορίου Τυρνόβου στην περιοχή της Σουράδας στη Μυτιλήνη, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα κατοίκων της περιοχής.