Το νέο Τ. Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών παραρτήματος Μυτιλήνης-Ανακοίνωση από το απερχόμενο Τ.Σ.

Το νέο Τ. Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών  παραρτήματος Μυτιλήνης-Ανακοίνωση από το απερχόμενο Τ.Σ.


1.Μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών  Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.)  στην Αθήνα  ,διορίστηκε το νέο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Μυτιλήνης του Νόμου Λέσβου  αποτελούμενο από τους  :

    α. Αντιστράτηγο (ΤΘ) ε. α.  Δαγκόπουλο  Θεόδωρο ως πρόεδρο

    β. Υποστράτηγο (ΠΖ) ε.α.  Οικονόμου  Αλέξιο   ως  αντιπρόεδρο

     γ. Ταγματάρχη (ΑΤΘ) ε.α. Φωτάκη  Κωνσταντίνο   και

     δ. Αστυνόμος Α’  ε.α.  Τσεκούρα  Ιωάννη    ως μέλη

2. Το απερχόμενο Τ.Σ. και ο πρόεδρος του Αντγος (ΠΒ) ε.α. Χαραλάμπους Ευστράτιος   , ευχαριστεί  τους   Σεβασμιότατους  Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο και Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο , τους Βουλευτές  και τις  πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νησιού  και ιδιαίτερα το διοικητή της 98 ΑΔΤΕ (Αρχιπελάγους ) Υποστράτηγο κ.Τσερπέ Σταύρο  ,  τις μονάδες των λοιπών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  και τα Μ.Μ.Ε., για την  συνεργασία και την  στήριξη τους  στα  θέματα των αποστράτων αξιωματικών του Στρατού και της  ΕΛ.ΑΣ.( πρώην Ελληνικής  Χωροφυλακής)  και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί και με το νέο Τ.Σ. 

 3. Πρωτίστως  ευχαριστεί τα μέλη του Παρατήματος  με τις οικογένειες τους και τις ορφανικές οικογένειες για τη στήριξη τους  και τους προτρέπει να συνεχίσουν με το νέο Τ.Σ.  , για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων  και  για την διαφύλαξη των αξιών και ιδεωδών της Ε.Α.Α.Σ. , που ταυτίζονται με αυτές των Ενόπλων Δυνάμεων , με κύριο γνώμονα την προάσπιση και την ευημερία της Πατρίδας. 


Πηγη kranos