Απεβίωσε η μητέρα του βουλευτή της Ν.Δ Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου- Θλίψη στην ΝΟΔΕ Λέσβου

Στα 96 χρόνια της απεβίωσε σήμερα το πρωί η μητέρα του πρώην υπουργού και τωρινού βουλευτή της Ν.Δ Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη θλίψη τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής(ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, κάνουν γνωστό ότι έφυγε από την ζωή η Ελένη Αθανασίου, μητέρα του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην Αγία Παρασκευή Λέσβου. 

ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Ευστράτιος Καραγεωργίου και τα μέλη της, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον θάνατο της  Ελένης Αθανασίου, μητέρας του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Εύχονται ο Θεός να της χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά της υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή της μνήμη της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ