Δωρεάν φορολογικές δηλώσεις από τον Δήμο Λέσβου για τους σεισμόπληκτους που έχει κριθεί κατεδαφιστέο το σπίτι τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενημερώνουμε τους σεισμόπληκτους Δημότες και Δημότισσες μας, των οποίων οι οικίες έχουν κριθεί κατεδαφιστέες - δηλ. έχουν σημανθεί με κόκκινο - ότι προκειμένου να βοηθηθούν στην υποβολή των δικαιολογητικών τους για τα πάσης φύσεως βοηθήματα,  έχουν την δυνατότητα δωρεάν υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων, δια μέσου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, μέχρι 27/9/2017.

Μπορούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον  τους, στην υπεύθυνη Κοινωνικό Λειτουργό, κ. Βούρου Μαρία, στο τηλέφωνο 22510-27501 εσωτερ. 2, προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης.

Επίσης, εκ μέρους του Δ.Σ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, ευχαριστούμε για την οικονομική ενίσχυση προς τον Οργανισμό μας, λόγω των δαπανών που  αναλάβαμε  για την στέγαση και σίτιση των σεισμοπαθών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λεσβιακής Παροικίας, που πάντα μας έχουν στην καρδιά και στην έγνοια τους, καθώς  και την διεύθυνση των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»