Στην Γ΄ Εθνική κατεβαίνει η ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευης- Ξεκίνησε ο προγραμματισμός-Ανακοινώνει νέο προπονητή

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αποδεικνύεται τελικά ο Διαγόρας, ο οποίος παρότι οι πιθανότητες να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν λίγες και ελαχιστοποιούνταν όσο περνούσαν οι μέρες, έκανε την ανατροπή.


Γράφει ο Στρατης Τσιντωντας

Με απόφαση του Δ.Σ. το βράδυ του Σαββάτου, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής θα κατέβει κανονικά στην Γ’ Εθνική, με στόχο να φτιάξει  μια όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για να παραμείνει σε αυτήν.

Η όλη απόφαση φυσικά εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, καθώς η ομάδα ξεκινά από μηδενική βάση, με ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ αυτή την στιγμή και με την ντόπια αγορά να έχει σχεδόν εξαντληθεί από παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην  Γ’ Εθνική, ωστόσο στον Διαγόρα είναι αποφασισμένοι, όπως δείχνουν, να πάρουν το ρίσκο αυτό και να πάνε μέχρι τέλους. Βασικό βέβαια θέμα είναι το οικονομικό και από πού θα βρεθούν τα χρήματα για να κινηθεί η ομάδα.


Από χτες πάντως έχουν ξεκινήσει οι επαφές ώστε μέσα στις επόμενες 10 ημέρες να στηθεί η ομάδα με το θέμα του προπονητή να παραμένει ερωτηματικό, αν και πληροφορίες μας κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Χρήστο Πελέκη.