Betmasters.gr: EΠΙΤΕΛΟΥΣ: 'Kανονικές' ομάδες στο Champions League

Ο δεύτερος γύρος των προκριματικών ξεκινάει την Τρίτη


Με το δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League θα ασχοληθούμε κυρίως την Τρίτη. Επιτέλους, στο... χορό μπαίνουν και πιο γνωστές ομάδες, κάνοντας και το δικό μας έργο λίγο πιο εύκολο. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα πρόκειται να συμβούν από την αριστερή μεριά του Ατλαντικού, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις για το Gold Cup, για τις δεύτερες κατηγορίες  Βραζιλίας και Αργεντινής και για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δες Δωρέαν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Όπως προείπαμε, το Champions League επιστρέφει με το δεύτερο γύρο της προκριματικής του φάσης και το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αφού ξεκινούν την περιπέτειά τους στα... αστέρια ακόμα πιο γνωστές ομάδες. Μία από αυτές, είναι η Σάλτσμπουργκ, η οποία αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην έδρα της Χιμπέρνιαν από τη Μάλτα και θεωρητικά θα σφραγίσει την πρόκρισή της από το πρώτο ματς. Από εκεί και πέρα, η Παρτιζάν υποδέχεται την Μπούντουτσνοστ και η Ριέκα τη Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία. Τέλος, η Κάραμπακ από το Αζερμπαϊτζάν θα κοντραριστεί με την Σαμτρέντια από τη Γεωργία, με τους Αζέρους να έχουν σίγουρα το πάνω χέρι στη σειρά.

Αφού τελειώσαμε με τα της Ευρώπης, περνάμε τον Ατλαντικό με προορισμό τις ΗΠΑ, όπου διεξάγεται το Gold Cup. Εδώ έχουμε περάσει στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο, όπου έχουμε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Κόστα Ρίκα και Καναδά. Γίνεται αντιληπτό πως όποια ομάδα πάρει το τρίποντο θα έχει αυτομάτως προκριθεί και στην επόμενη φάση. Στο άλλο ματς του ομίλου, το τελευταίο τους χαρτί θα παίξουν Ονδούρα και Γαλλική Γουιάνα.

Συνεχίζουμε με τα διασυλλογικά στη Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η διοργάνωση βρίσκεται στη φάση των "32" και πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις, με τις ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το καλύτερο, ενόψει των ρεβάνς. Έτσι, έχουμε τα ματς Ουρακάν - Λιμπερτάδ, Οριέντε Πετρολέρο - Ατλέτικο Τουκουμάν και Σέρο Πορτένο - Μπόστον Ρίβερ.

Στη Βραζιλία, υπάρχει δράση μόνο στη δεύτερη κατηγορία, όμως μας αποζημιώνει, αφού το πρόγραμμα είναι φουλ με 10 αναμετρήσεις. Στις πιο σημαντικές από αυτές έχουμε τα ζευγάρια Σεάρα - Ιντερνασιονάλ, Βίλα Νόβα - Παρανά και Γκουαρανί - Γκόιας. Τέλος, δράση υπάρχει και στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, με το ματς Αλμάγρο - Μπράουν Αδρογέ, το οποίο ανοίγει την 43η αγωνιστική.