Με την δωρεά 2,900.000€ της ΠΕ Αττικής κατασκευάζεται η Παράκαμψη του Αγίου Ισιδώρου στο Πλωμαρι- Επιστολή της Καλογηρου στην Δουρου

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής κα. Ρένα Δούρου, με αφορμή τη δωρεά για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση Τμημάτων Επαρχιακής Οδού Παπάδου- Πλωμαρίου/ Τμήμα Α’- Παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου».

Επισυνάπτεται το κείμενο της επιστολής.

«Αξιότιμη κα. Περιφερειάρχης,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα θερμά να σε ευχαριστήσω για τη δωρεά της Περιφέρειας Αττικής προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ποσού 2.900.000 ευρώ προκειμένου  να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του έργου «Βελτίωση τμημάτων επαρχιακής οδού Παπάδου- Πλωμαρίου/ Τμήμα Α’- Παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου», έργο επείγον και χρήσιμο ιδίως μετά το σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Η απόφασή σας αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη αμοιβαιότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των Περιφερειών, ιδιαίτερα σε μια εποχή οξυμένων προβλημάτων και μεγάλης κρίσης.

Πεποίθησή μου αποτελεί ότι το πνεύμα αυτό αμοιβαιότητας και αλληλεγγύης, όχι μόνο ενδυναμώνει το ρόλο των Περιφερειών, αλλά υπογραμμίζει και τη δυνατότητα της αυτοδιοίκησης να αποδίδει συγκεκριμένο έργο που συνδέεται με τις ανάγκες των ανθρώπων.

Δεχθείτε εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας».                                                                                                                                                                                                                                                
             Με εκτίμηση
       Χριστιάνα Δ. Καλογήρου

   Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου