Survivor - Είναι οριστικό: Ούτε Ρόδο ούτε Λέσβο…-Στην Αθήνα ο μεγάλος τελικός- Πως την πάτησαν τα 2 νησιά-Γιατί απορρίφθηκε η Λέσβος

Έχουν ακουστεί πολλά για τον τελικό του Survivor και το που θα διεξαχθεί αυτός.

Διαβάσατε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του LesvosPost

Η Ρόδος και η Λέσβος ήταν τα νησιά που εμφανιζόταν ως τα... απόλυτα, ωστόσο το υψηλό κόστος έβαλε στοπ στα σχέδια της παραγωγής και όλα δείχνουν πλέον πως ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα.

Ριζικές αλλαγές προανήγγειλε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, αποφασίζοντας οριστικά ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού να διεξαχθεί στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί εφόσον απορρίφθηκε η Λέσβος λόγω μεταναστευτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το LesvosPost.com από το ΣΚΑΙ αλλά και από το περιβάλλον του Ατζούν, η Ρόδος κρίθηκε υπερβολικά ακριβή για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, ακόμη και για τον Ιλίτζαλι, ο οποίος θέλει να αποφύγει να επιβαρύνει την παραγωγή του παιχνιδιού με αλόγιστες σπατάλες. Η Λέσβος από την άλλη κρίθηκε ακατάλληλη και λόγω κόστους μετακίνησης αλλά και λόγω μεταναστευτικού. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι έστειλε άνθρωπο της παραγωγής στην Λέσβο χωρίς κανένας να πάρει είδηση.

Όπως μαθαίνουμε από το περιβάλλον του Ατζούν ο συγκεκριμένος έκανε περιοδεία σε αρκετές παραλίες, αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι στην Μυτιλήνη υπήρχαν πολλές ομάδες μεταναστών σε διαφορά σημεία, oλα αυτά τα μετέφερε στον Ατζούν Ιλίτζαλι και έτσι η Λέσβος κρίθηκε ακατάλληλη.

Μετά και την απόφαση αυτή, ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.


Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ιλίτζαλι ετοιμάζεται να εισαγάγει κι άλλο ένα καινούργιο στοιχείο στο παιχνίδι, την 24ωρη ψηφοφορία – δημοψήφισμα, για τους τελευταίους εννέα παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Τα γυρίσματα του Survivor ολοκληρώνονται 16 Ιουνίου. Οι παίκτες θα γυρίσουν στην Ελλάδα στις 20 του μήνα και ο τελικός μάλλον θα γίνει 5 Ιουλίου και θα είναι live. Μια εβδομάδα νωρίτερα θα δούμε και τον ημιτελικό, ο οποίος θα είναι επίσης live.

Μάλιστα στον τελικό δεν θα ψηφίσουν μόνο οι τηλεθεατές, αλλά και οι παίκτες. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον τελικό δεν θα είναι μόνο δυο παίκτες, αλλά τέσσερις ή πέντε.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η περιοχή που θα επιλεγεί από την παραγωγή στην Αθήνα προκειμένου να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του reality, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.