Μήνυμα ζωής έστειλαν οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν στην τελετή λήξης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (pics)

Μήνυμα ζωής έστειλαν οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν στην τελετή λήξης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος


Μήνυμα ζωής έστειλαν οι μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν στην τελετή λήξης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αφού η 25-6-2017 ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο γήπεδο δίνοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα στους μικρούς μας φίλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συνεργασίας της ΕΠΣΛ, Δήμου Λέσβου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Κέντρου Πρόληψης ΠΝΟΗ. Συνολικά συμμετείχαν 14 ομάδες και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν διάρκεια 30 λεπτών.
Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Ανδρονικάς – Αλκιβιάδης    1-0
Ερμής – Διαγόρας                1-1
Αχιλλέας – Αστέρας Νίκης  1-1
Αναγέννηση Αγιάσου – Τριφυλλάκια 2-3
Αετός – Αιγέας 0-2
Αιολικός – Οδ. Ελύτης 0-1
Απόλλων Βουν. Πολιχνίτος 2-0

Η ΕΠΣΛ απένειμε μετάλλια και κύπελλα σε όλα τα σωματεία που αγωνίστηκαν ενώ τα παιδιά κατά τη διάρκεια της απονομής φόρεσαν μπλουζάκια που έγραφαν πάνω «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ». Επίσης, μετάλλια έλαβαν και οι διαιτητές που διεύθυναν τις αναμετρήσεις κύριοι Λύρής, Βόϊκος, Κελαϊδίτης, Ξενάκης, Φαναρτζής και η κα. Τσογγάρη.

Στην απονομή συμμετείχαν εκτός από τα μέλη της ΕΠΣΛ ο εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου κ. Θεόδωρος Στεργίου και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη.


Συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία.