Άνοιξε το μεγαλύτερο Lidl της Ελλάδας στην Μυτιλήνη-Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια (pics)

To κατάστημα «νέας γενιάς» της Lidl Ελλάς είναι πλέον γεγονός.


Σήμερα 15 Ιουνίου άνοιξε τις πόρτες του στο Kαρά tεπε το νέο υπερσύγχρονο σουπερ μάρκετ της Γερμανικής Lidl.

Πρόκειται για νέας φιλοσοφίας κατάστημα Lidl, με ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων "corners", όπως το μανάβικο, ο φούρνος, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, η κάβα και τα καλλυντικά. 

Το νέο κόνσεπτ προσφέρει στους πελάτες του ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Οι διάδρομοι έχουν μεγαλώσει, τα προϊόντα αναδυκνύονται καλύτερα με φωτισμό LED ενώ ο σχεδιασμός του κτηρίου δίνει την αίσθηση ότι έχει ψηλώσει η οροφή. Ακόμη έχουν διευρυνθεί οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και διατίθενται ειδικοί χώροι υγιεινής για τις μητέρες, ενώ υπάρχει ταμείο που μπορεί να εξυπηρετήσεις άτομα με προβλήματα κίνησης (ΑΜΕΑ). 

Παράλληλα, με ευαισθησία στο περιβάλλον, το κατάστημα ΄νέας γενιάς’ Lidl έχει εφαρμόσει την τελευταία τεχνολογία στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στη λειτουργία του καταστήματος όσο και στην αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ουσιών.

Το κατάστημα νέας γενιάς έχει βασιστεί στα πρότυπα του εξωτερικού αλλά και στις ανάγκες του Λέσβιου καταναλωτή.

Σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και τις 21:00 το βράδυ δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας ώστε να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων.

Το πρωί και έως αργά το απόγευμα η Lidl έδινε στους καταναλωτές γλυκά, καφέ, παγωτό, χυμούς και νερό δωρεάν.