Συνάντηση υπάλληλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορία Μυτιλήνης με Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

Συνάντηση υπάλληλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορία Μυτιλήνης


Μετά από τη συνάντηση που έγινε πρόσφατα με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Ν. Μαυραγανη, χθες 21/06/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζη με αντιπροσωπεία των υπάλληλων της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) Μυτιλήνης όπου συζητήθηκε το θέμα των μονίμων υπαλλήλων της ΥΠΑ.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν διάφορα επιμέρους ζητήματα για την απρόσκοπτη λειτουργία του κρατικού αερολιμένα Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης και ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι κανείς υπάλληλος δεν μετατίθεται αλλά ούτε και μετακινείται σε άλλη υπηρεσία ή εκτός νησιού.

Παρέστησαν στη συνάντηση  ο βουλευτής Γιωργος Πάλλης, ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Βασίλης Τεντόμας, ο Περιφερειακός Υπεύθυνος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Σερεσλης, ο πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικής Αεροπορίας Ηλιας Κουνιαρελλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας Απόστολος Ψυρουκης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εμμανουηλ Βουδουκης και άλλα μέλη του συλλόγου εργαζομένων πολιτικής αεροπορίας "Οδυσσέας Ελυτης".

Τα μέλη της Επιτροπής που συναντήθηκε με τον Υπουργό, καθώς και οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τα αποτελέσματα της συνάντησης, ωστόσο αναμένουν τη θεσμοθέτηση των υποσχέσεων με Προεδρικά Διατάγματα. Ο Υπουργός, επισήμανε ότι έως το τέλος του καλοκαιριού οι διαδικασίες αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί.