Προκαλεί ο Υπ.Υγείας κ Πολακης: «Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα επείγον και ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία»

Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα επείγον και ακολουθήσαμε την προβλεπόμενη διαδικασία.


Αυτό ισχυρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί ο Γιώργος Βαληλής, που έχασε την σύζυγό του από τον σεισμό στη Λέσβο και τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής, ώστε να εγχειριστεί στο ΚΑΤ. 

Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε ωστόσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έγραψε στο Facebook είναι «συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής», καθώς «δυο μέρες ψάχνουν να βρουν κάτι να κατηγορήσουν την κυβέρνηση που επέδειξε ασύγκριτη ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λέσβο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αυτα δεν ειναι ΜΜΕ ειναι συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής !!!!!

Δυο μέρες ψάχνουν για να βρουν κατι να κατηγορήσουν την κυβερνηςη που επέδειξε ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λεσβο (τέτοια που και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αναγκάστηκαν να δώσουν Συγχαρητηρια)

ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ :

Κατηγορούν για αναλγησία την κυβερνηςη που άφησε να μεταφερθεί λέει μόνος του(!!!!) ο τραυματίας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για οριστική αντιμετώπιση λογω ειδικού χειρουργείου που έπρεπε να υποβληθεί ..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Ο ασθενης ειχε κάταγμα Κοτύλης που δεν μπορουςε να χειρουργηθεί στη Μυτιλήνη ,ήταν σταθερός, δεν ήταν επείγον περιστατικό για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το εκαβ ,δεν ειχε ανάγκη συνοδείας γιατρού .

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του εκαβ απο το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι ,επιβιβάστηκε στο Καραβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του εκαβ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως ειχαν κανονίσει οι γιατροί απο τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα .

ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
Γι αυτο οταν λέω βοθροκαναλα ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ !!!!


Δείτε εδώ την καταγγελία του τραυματία: