Η «Μαϊμού» του αθλητισμού της Λέσβου όπως κάθε Τρίτη έτσι και σήμερα αποκαλύπτει πολλά

Ζέστες πιάσαν και δεν ξέρω που θα πάμε να δροσιστούμε. Δεν έχουν ακόμη βάλει και air condition στην ζούγκλα, μόνο wi-fi έχουμε προς το παρών.

Σήμερα δεν θα σας κουράσω γιατί την προηγούμενη φορά μου κάνατε παράπονα.

Για πάμε

Μην τον είδατε τον Παναή, που λέει και μια ελληνική ταινία. Ο λόγος για την Καλλονή, που ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κάθε εβδομάδα τα άνοιγε τα χαρτιά του ο Πρόεδρος κατά τους «δικούς» του δημοσιογράφους, αλλά έχουμε φτάσει ντάλα καλοκαίρι και δεν λένε να ανοίξουν. Οπότε όπως όλα δείχνουν η ομάδα δύσκολα θα συνεχίσει να υπάρχει. Το θέμα είναι που θα πάνε τα όποια «περιουσιακά της στοιχεία». Όπου «περιουσιακό στοιχείο» ο καθένας βάζει ότι θέλει. Από γήπεδα, μπάλες κτλ, μέχρι παίκτες και προπονητές.

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται ο Αιολικός αλλά δεν νομίζω πως τελικά δεν θα την βρει την άκρη.

Αύριο θα γίνουν εκλογές, οι υποψηφιότητες θα είναι ελάχιστες για το ΔΣ και όπως όλα δείχνουν το κουπί θα κληθεί να το τραβήξει φέτος ο Γρυπιώτης. Ο Ανδριώτης δέχτηκε κρούση να αναλάβει Πρόεδρος αλλά δεν θέλει και το πιθανότερο είναι πως δεν θα συμμετάσχει καν στο νέο συμβούλιο, ο Κουλουκάκης μια από τα ίδια , ο Μανούσος το ξεκαθάρισε πως θα βοηθήσει μόνο τεχνικά, οπότε Σταύρο… καλορίζικος. Η αλήθεια πάντως είναι πως αν ο Αιολικός ξεπεράσει το δύσκολο σκόπελο του ξεκινήματος, η ομάδα μετά μπορεί να ευνοηθεί από τις συγκυρίες. Τα οικονομικά δεν είναι όπως πέρυσι όσον αφορά τα έξοδα και η προοπτική του Ταρλά αλλά και των ονομάτων που θα είναι όπως φαίνεται αντίπαλοι, ( άλλο να παίζεις με Λουτράκι και Θήβα και άλλο με Ιωνικό, Προοδευτική, Εθνικό κτλ) είναι καλή.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Αβαγιανέλλη ο οποίος υπήρξε μέλος της διοίκησης, ένθερμος υποστηρικτής του Αιολικού, πάνω από όλα όμως φίλαθλος και κομμάτι του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και έφυγε από την ζωή προχθές. Κουράγιο Παναγιώτη.

Λέτε να κάνει το κόλπο γκρόσο με Γαβαλά ο καραφλός στην Αγ. Παρασκευή? Ήδη πάντως έκλεισε γυμναστή τον Ρίππη. Αλλά η περίπτωση Γαβαλά είναι δύσκολη. Όχι προπονητικά. Αλλά γιατί καλώς η κακώς ο Μήτσος έχει ταυτιστεί με την Καλλονή πλέον και αν τον πάρει ο Διαγόρας πολλά μπορεί να ειπωθούν και να εικάσει κανείς. Για να δούμε… Για να είμαι δίκαιος όμως δεν ξεγράφω τον Παπαλόπουλο. Μη σου πω τον έχω πρώτο φαβορί.

Στα τοπικά τώρα έχουμε δυο κατηγορίες. Η πρώτη είναι ο Αίγειρος και ο Ατρόμητος Ανεμότιας που φαίνεται πως θα μονομαχήσουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και η δεύτερη είναι όλοι οι υπόλοιποι που θα μονομαχήσουν απλά για να κατέβουν. Ο Μπότης δεν το βάζει κάτω. Θα βγει πρωταθλητής ο κόσμος να χαλάσει και ο ίδιος ας χαλάσει και μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος εξάλλου.

Ο «νέος» τώρα από Ανεμότια πλευρά, προσπαθεί με μηνιαίους μισθούς 300-400 ευρώ από ότι μαθαίνω να δελεάσει παίκτες. Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Στις υπόλοιπες σκοταδισμός.

Με το ζόρι προσπαθεί να κάνει διοίκηση ο Αιγεάς, με το ζόρι προσπαθεί να κάνει ο Αφάλωνας, ζόρια σε όλες γενικότερες τις υπόλοιπες ομάδες. Συγχωνεύσεις προβλέπω στο προσκήνιο.

Εκεί στο Πλωμάρι ακούγονται διάφορα. Καταρχήν το κεντρικό γήπεδο θα πρέπει να φτιαχτεί. Ένα το κρατούμενο. Αλλιώς να μην οριστεί παιχνίδι του χρόνου εκεί.

Ένας μικρός χαμός όμως γίνεται και με το μικρό γηπεδάκι αυτό το 8χ8 που υπάρχει εκεί δίπλα.

Ποιος έχει τα κλειδιά, ποιος το διαχειρίζεται, ποιος εισπράττει και που πάνε τα λεφτά από τους πολίτες που το χρησιμοποιούν και πληρώνουν για να παίξουν? Ποιος θα μας απαντήσει, Αλεξίου ή Αρμενάκας? Άντε ας απαντήσει όποιος κάνει κουμάντο.

Κρίμα για τον Αρίων Μ. στο μπάσκετ που διαλύθηκε.

Ένας Καταύτος μόνος του δεν μπορούσε να σηκώσει για πολύ το βάρος και η απώλεια μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες στο χώρο είναι μεγάλη και τεράστια. Γήπεδα στρώνονται με χόρτο, πάρκα στρώνονται με χόρτο, προσέξτε όμως γιατί η μαιμού δεν τρώει κουτόχορτο…

Της φιλανθρωπίας γίνεται αυτές τις μέρες. Στριμώχνονται ποιος θα πρώτο κάνει φιλικό για να βοηθήσει.

Τι αλληλεγγύη είναι αυτή ρε παιδιά… Αυτά τα ολίγα για σήμερα, πάω να κάνω καμιά βουτίτσα, και καλώς εχόντων των πραγμάτων άμα δεν μας χτυπήσει καμιά μπανάνα κατακέφαλα, τα λέμε την άλλη Τρίτη.

Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.