Betmasters.gr: Δυνατά φιλικά και τελικός στο σπίτι του Λεμπρόν!

Τετάρτη με διεθνή φιλικά, Βραζιλία αλλά και τελικό στο Κλίβελαντ, το "σπίτι" του Λεμπρόν Τζέιμς!


Στο mood των ημερών και η Τετάρτη, με το πρόγραμμα να περιορίζεται σε 2-3 συγκεκριμένα πράγματα. Συγκεκριμένα, αλλά όχι αδιάφορα! Ποδόσφαιρο με προετοιμασία για τα προκριματικά μέσω των φιλικών στις εθνικές ομάδες, πρωτάθλημα Βραζιλίας. Μπάσκετ με τρίτο τελικό μεταξύ Καβαλίερς και Γουόριορς στο Κλίβελαντ!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ποδοσφαιρικά, αρχίζουμε με τα διεθνή φιλικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ξεχωρίζουν οι δυο μονομαχίες Ευρωπαϊων με Νοτιοαμερικάνους. Η Ιταλία παίζει με την Ουρουγουάη στο γήπεδο της Νις, το "Αλιάνζ Ριβιέρα" και οι αναμνήσει από το δάγκωμα του Σουάρες στον Κιελίνι ξαναζωντανεύουν! Μπορεί ο Σουάρες (και ο Καβάνι) να μην παίξουν, αλλά το ματς δε θα περάσει αδιάφορο σε κανέναν. Λίγη ώρα αργότερα, η Ισπανία υποδέχεται στη Μούρθια την Κολομβία. Εδώ θα λείψουν οι παίκτες που έπαιξαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι παίκτες της Ρεάλ και της Γιουβέντους δηλαδή, αλλά όλοι οι άλλοι μεγάλοι αστέρες θα δώσουν κανονικά το παρόν! Σίγουρα πολύ ενδιαφέρον ματς. 

Πλήρη αγωνιστική δράση έχουμε και στη Βραζιλία. Το πρωτάθλημα ακόμα είναι σε πρώιμη φάση, οι ομάδες ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους, όμως τα παιχνίδια έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Έξι παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα της ημέρας.

Τέλος, έχουμε μπάσκετ. Τρίτος τελικός στο ΝΒΑ μεταξύ Καβαλίερς και Γουόριορς. Οι "πολεμιστές" έκαναν το 2-0 στην έδρα τους και τώρα η σειρά μεταφέρεται στο Κλίβελαντ. Η διαφορά των δυο ομάδων στα πρώτα ματς φάνηκε χαοτική! Ο Λεμπρόν όμως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και οι Καβαλίερς είναι οι πρωταθλητές! Δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να φύγει εύκολα νικητής από το "σπίτι" τους.