Betmasters.gr: Κριστιάνο και Αλέξις μας δροσίζουν!

Το θερμόμετρο θα γράφει 40αρια, αλλά για τους φαν του ποδοσφαίρου η μονομαχία Πορτογαλία - Χιλής για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών!


Ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Τετάρτη. Αυτός και τα 40ρια του υδράργυρου. Κατά τ' άλλα έχουμε ένα ματς για τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Φτάνουμε στο φινάλε του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών σιγά-σιγά, με τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ της Πορτογαλίας και της Χιλής (21:00). Θα είναι αμφίρροπο ματς και μην ξεχνάμε πως στο γήπεδο θα πατήσουν μερικοί από τους καλύτερους και πιο ακριβούς παίκτες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα, Άντριαν Σίλβα και οι λοιποί πρωταθλητές Ευρώπης από τη μια. Αλέξις Σάντσες, Αρτούρο Βιδάλ, Κλαούντιο Μπράβο από την άλλη. Και μην ξεχνάμε ότι η Πορτογαλία με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι, μπορεί να μην έμαθε να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, όμως σίγουρα έμαθε να κερδίζει. Κι αυτό μετράει στο φινάλε. 

Την ίδια ώρα περίπου (21:45), όσοι δε θέλετε να δείτε Confederations, για τον Α,Β λόγο, μπορείτε να ψαχτείτε λίγο και να δείτε Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτου προκριματικού συνέχεια! Στη Βόρειο Ιρλανδία ταξιδεύουμε τώρα. Η Λίνφιλντ, η πρωταθλήτρια της χώρας, θα παίξει με τη Λα Φιορίτα, την πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο. Υπερθέαμα. Δεν παύει πάντως να είναι Τσάμπιονς Λιγκ και δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέα ήθη και έθιμα, νέες κουλτούρες. Ποδοσφαιρικές και μη.