Betmasters.gr: Ο τελικός των τελικών!

Πέμπτο και τελευταίο ματς, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με το νικητή να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος 2016-2017!


Ο 5ος τελικός της Basket League -και τελευταίο ματς της φετινής σεζόν- ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κυριακής. 

"Ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" παίζουν τον τίτλο σε ένα ματς, στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" και -ας είμαστε ειλικρινείς- η ευχή όλων είναι τ' όνομα του γηπέδου να επιβεβαιωθεί και στο παιχνίδι! Κατά τ' άλλα, στο ποδόσφαιρο έχουμε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Τελικός Νούμερο 5 λοιπόν! Ο Παναθηναϊκός έφερε τη σειρά στο 2-2 και τώρα στο ΣΕΦ θα γίνει ο "τελικός των τελικών". Εννοείται πως ευχή όλων θα είναι, οι ειδήσεις που θα προκύψουν να αφορούν τ' αγωνιστικά. Και μόνο. Ο Ολυμπιακός με την δύναμη της έδρας, την εμπειρία και το ένστικτο του νικητή που έχει αποκτήσει έναντι του "αιωνίου" αντιπάλου θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το τρίτο στη σειρά. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας φτάσει στο τέλος του δρόμου, μετά από μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτει το πρόβλημα δυνάμεων που έχει προκύψει στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο θρόνο. Αν μη τι άλλο, προβλέπεται εντυπωσιακό ματς.

Ποδοσφαιρικά, έχουμε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στον τέταρτο όμιλο, εκεί που οι Ιρλανδία - Αυστρία και Σερβία - Ουαλία θα παίξουν ως το τέλος για τις δυο πρώτες θέσεις. Η αγωνιστική αυτή θα κρίνει πάρα πολλά. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Ισλανδία - Κροατία για τον 9ο όμιλο, αφού παίζει ο δεύτερος με τον πρώτο. Σε περίπτωση νίκης των Ισλανδών γίνονται αυτομάτως σοβαροί διεκδικητές της πρώτης θέσης. Θυμίζουμε ότι πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων των ομάδων και μετά η καλύτερη επίθεση.