Όλο το αποκλειστικό υλικό από τον αγώνα Barcelona - Επίλεκτοι ΠΣΑΠ-2.500 φίλαθλοι στο στάδιο Μυτιλήνης (PICS,VIDS)

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στην Μυτιλήνη ανάμεσα στα μέλη του ΠΣΑΠ και τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα με τις δυο ομάδες να δίνουν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης. 

Eνα πολύ δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης έστειλε η ομάδα του ΠΣΑΠ και η αντίστοιχη των βετεράνων της Μπαρτσελόνα με το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Μυτιλήνη.

Εκεί όπου περισσότεροι από 2.500 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να στείλουν και αυτοί με τη σειρά τους ένας πολύ δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης.

-Το σχετικό δελτίο Τύπου από τον ΠΣΑΠ ανέφερε:

"Δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και η ομάδα των βετεράνων της Μπαρτσελόνα, στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι αγάπης και ανθρωπιάς, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Π.Σ.Α.Π. και Μπαρτσελόνα, έπαιξαν μπροστά σε 2.500 ενθουσιώδεις θεατές, δείχνοντας ανταπόκριση στο τιμητικό κάλεσμα του Δήμου Λέσβου και επιθυμώντας να συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να τιμηθούν οι πολίτες της Λέσβου για τη συνεισφορά τους στην προσφυγική κρίση, αλλά και προκειμένου να προβληθεί παγκοσμίως η Λέσβος, αποδεικνύοντας ότι το πανέμορφο νησί έχει κατορθώσει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Το τελικό 3-3 ( σκόρερς για την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. οι Αμανατίδης, Λυμπερόπουλος, Χλωρός και για την Μπαρτσελόνα οι Edmilson 2 και Juan Jesus Blanquera ) περνά αναμφίβολα σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ήταν χορταστικό και εύλογα καταχειροκροτήθηκαν.

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Λέσβου και του Ιδρύματος της «Μπάρτσα» (Fundacio FC Barcelona), με τη συνεισφορά της Ένωσης Ποδοσφαιριστών του ισπανικού συλλόγου. Η αθλητική αυτή συνάντηση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος, που υλοποιεί το Ίδρυμα του καταλανικού συλλόγου, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Το βασικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το «Sport Welcomes», δηλαδή ο αθλητισμός καλωσορίζει, για το οποίο οι διοργανωτές δημιούργησαν και σχετικό #hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως #SportWelcomes.

Πριν από το παιχνίδι, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαληνός, τίμησε τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών οφείλει να ευχαριστήσει τον Ομιλο Folli Follie Group

για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει, με ιματισμό, στην ομάδα του Συνδέσμου, προκειμένου να αγωνίζεται στα φιλανθρωπικά παιχνίδια τα οποία δίνει σε όλη την Ελλάδα.

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. αγωνίσθηκαν οι: Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σουλογάνης, Χάρης Κοπιτσής, Θοδωρής Παχατουρίδης, Σταύρος Τζωρτζιόπουλος, Μπάμπης Ζελενίτσας, Κώστας Πούλιος, Λουκάς Βύντρα, Θεόφιλος Καρασαββίδης, Γιάννη Αμανατίδης, Αγγελος Ζαφειράκης, Νίκος Νιόπλιας, Πέτρος Μαρινάκης, Γιώργος Κούτσης, Κώστας Φρατζέσκος, Σίνισα Γκόγκιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιάννης Χλωρός.

Επαιξαν με την ομάδα των βετεράνων της Μπαρτσελόνα οι: Juliano Belletti, Edmilson, Aloísio, Haruna Babangida, Alberto Rosas, Sebastian Herrera, Jose Perez Serer, Salvador Miracle, Javier Delgado, Jordi Ferrón, Jordi Martínez, Òscar Ollés, Juan Jesus Blanquera, Sergio Pérez, Sergio Chavarria, Juan Antonio Cañadas, Juan Eduardo, Josep Palau, Ignacio Grifé, Enrique Castella".

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost WEB TV


Δείτε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost WEB TV


Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό- 213 φωτογραφίες


Για το ρεπορτάζ βοήθησαν οι:

Επιμέλεια: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Φώτο-Βίντεο: Μαριλένα Σαχινι (Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost.com)

Μέγας χορηγός βίντεο: Paris Tours

Χορηγοί φωτογραφιών: OXY, MOJO, PARIS TOURS

Παραγωγή: LesvosPost Media

«ΙΟΥΝΙΟΣ 2017»