Επιστρέφει δριμύτερο: "ARENA -Vatera Beach Bar" Grand Opening #10_ΙΟΥΝΙΟΥ (@Βατερά Λέσβου)

Το αγαπημένο Beach Bar της Λέσβου στην παραλία των Βατερων επιστρέφει!

Το ARENA -Vatera Beach Bar- ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 για να υποδεχτεί κι αυτό το καλοκαίρι και να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του.



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com



Το ARENA -Vatera Beach Bar- είναι ένα οργανωμένο Beach bar με ξαπλώστρες, ομπρέλες, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα πίνοντας καφέ, χυμό, αναψυκτικά ή δροσιστικά coctails και φυσικά εξαιρετικά ελαφριά σνακ!

Και φέτος το καλοκαίρι ο προορισμός για ξεφάντωμα όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, είναι ένας: το κέντρο διασκέδασης «Αrena beach-bar» στα Βατερά.

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι αμέτρητες και σε αυτές προστίθενται και άλλες τεράστιων διαστάσεων φέτος, ενώ δε λείπουν και τα πάρτυ-έκπληξη.

Εκτός όμως από τα πάρτυ-έκπληξη, γίνονται και daylight parties, καρπούζι πάρτυ, dance show και άλλες εκδηλώσεις, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κάποιες ημέρες μουσικοί παίζουν για τους επισκέπτες, ενώ κάποιες άλλες τη διασκέδαση αναλαμβάνουν οι DJs.

Δε λείπουν, όμως, οι ελληνικές βραδιές με διάσημους Djs να παίζουν γνωστά και αγαπημένα σε όλους τραγούδια.

To «Αrena beach-bar» είναι ένα μαγαζί που μπορεί να επισκεφτεί κανείς από όταν θα ανατείλει ο ήλιος, να καθίσει στις άνετες ξαπλώστρες, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, να πιει τον καφέ του ή το χυμό του, να φάει κάποιο σνακ ή από το snack bar, ό,τι τραβά η όρεξή του με πολύ χαμηλές τιμές.

Ακόμη μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να παίξουν στο θαλάσσιο πάρκο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι το «Αrena beach-bar» υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στο ειδικά διαμορφωμένο καινούργιο θαλάσσιο πάρκο. Χαρά, γέλια, παιχνίδι μέσα στη θάλασσα και πάντα με ασφάλεια και προσοχή υπό τη συνεχή επίβλεψη του ναυαγοσώστη.

Ο μοναδικός αυτός χώρος διατίθεται και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost Media

More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Official facebook ARENA:  ARENA -Vatera Beach Bar


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Το LesvosPost.com θα είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του ARENA -Vatera Beach Bar