ΜΠΡΑΒΟ: 304 εθελοντές δότες μυελού των οστών μέσα σε λίγες ημέρες στην Μυτιλήνη

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 304 εθελοντές δότες μυελού των οστών που προσήλθαν τις τελευταίες μέρες στο γραφείο του Συλλόγου μας για να δώσουν δείγμα, προκειμένου να εγγραφούν στην παγκόσμια δεξαμενή δοτών.


Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν συγκινητική έχοντας ως αφορμή τα δύο σοβαρά περιστατικά υγείας που αφορούν συμπολίτες μας.

Η απρόσμενη προσέλευση των εθελοντών δημιούργησε το αδιαχώρητο στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, αναγκάζοντας μας να ζητήσουμε από πολλούς να αποχωρήσουν εξαιτίας της έλλειψης ειδικού υλικού προκειμένου να προχωρήσουμε στη λήψη δείγματος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας που δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αυτή Εθελοντική Προσφορά Ζωής.  

Η άριστη συνεργασία μας με το ΚΕΔΜΟΠ και η διάδοση του Χάρισε Ζωή θα βοηθήσουν να έχουμε σύντομα στη διάθεση μας αιτήσεις και υλικό προκειμένου να συνεχίσουμε τη λήψη δειγμάτων.

Στις 13-14 και 15 Ιουνίου που θα γίνει η Εθελοντική μας Αιμοδοσία στο Επιμελητήριο Λέσβου, θα υπάρχει όπως πάντα υλικό για να πάρουμε δείγματα από τους δωρητές μυελού των οστών, προκειμένου να υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής για τους συμπολίτες μας. Αλλά και για όλο το κόσμο που θα βρεθεί στην ανάγκη μεταμόσχευσης και μπορεί να είναι και κάποιος από μας.
Γιατί, η ζωή ενός ασθενούς μπορεί να είναι, κυριολεκτικά, στο χέρι ενός από εμάς.


Το Δ.Σ του Συλλόγου