Μεγάλη διοργάνωση: Στην Λέσβο η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών #07-09 Ιουλίου (vid)

Στην Λέσβο η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών  


Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου σκάφους στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο αριθμό φουσκωτών σκαφών, κατά βάση μέλη ομίλων με τις παρέες τους από όλη την Ελλάδα. 

Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Λέσβου (Ο.Φ.Σ.Λ.), υπό την Αιγίδα του Δήμου ΛΕΣΒΟΥ και της ΕΟΜΟΦΣ, παρουσιάζει την 12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της ΛΕΣΒΟΥ από τις 7 ως τις 9 Ιουλίου 2017.

Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι σε διαφορετικό νησί από το 2006 έως σήµερα µε σηµαντικά βραχυπρόθεσµα αλλά και µακροπρόθεσµα οφέλη για τα νησιά που την φιλοξενούν, δεδοµένου ότι οι συµµετοχές κυµαίνονται από 500 έως 1.500 άτοµα µε 100 έως 300 σκάφη. Αυτό σηµαίνει ότι τα άτοµα που θα παρευρεθούν στη συνάντηση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περιοχές και αξιοθέατα του νησιού, µε στόχο να ενισχυθεί η φυσιογνωµία του ως τουριστικός προορισµός αλλά και ειδικότερα προορισµός θαλάσσιου τουρισµού.

Ο Όμιλος Φουσκωτών και Σκαφών Λέσβου μέσα σε ένα αρκετά μικρό διάστημα ζωής που έχει, έχει καταφέρει να πάρει μία μεγάλη διοργάνωση που θα διαφημίσει τη Σύρο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και πολλές πόλης της Ευρώπης. 

Η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην έκθεση Sea & Tourism EXPO, την μοναδική έκθεση για το ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο HELEXPO MAROUSI, στην ειδική αίθουσα σεμιναρίων στο D επίπεδο την Κυριακή 9 Απριλίου

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση