Ο καιρός στην Λέσβο το διήμερο 10/06-11/06- Αναλυτική πρόγνωση για Μυτιλήνη, Καλλονή, Πλωμάρι, Αγιασο, Πολιχνιτο

Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το meteoclub.gr σας παρουσιάζει τον καιρό του τριήμερου στην Λέσβο.



Με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις, θα περάσουν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται  οι κάτοικοι της Λέσβου.Από την Κυριακή όμως το βράδυ αναμένεται πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με τοπικές βροχές και καταιγίδες ,για την οποία θα σας ενημερώσουμε σε νεώτερο άρθρο μας. Αναλυτικά στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού θα έχουμε τις εξής καιρικές συνθήκες.

Για την πόλη της Μυτιλήνης προβλέπεται


Σάββατο  10-6-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Κυριακή  11-6-2017

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής και καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Για την πόλη της Καλλονής προβλέπεται.

Σάββατο  10-6-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Κυριακή  11-6-2017

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής και καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την πόλη της Αγιάσου προβλέπεται.


Σάββατο  10-6-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Κυριακή  11-6-2017

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής και καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την πόλη του Πολιχνίτου προβλέπεται


Σάββατο  10-6-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Κυριακή  11-6-2017

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής και καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την πόλη του Πλωμαρίου προβλέπεται.


Σάββατο  10-6-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Κυριακή  11-6-2017

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής βροχής και καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.