Στον αρχηγό της Πυροσβεστικής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου

Στον αρχηγό της Πυροσβεστικής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Την Παρασκευή 19 Μαίου του 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον αξιότιμο κ. Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο στο γραφείο του, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κυρίαρχα θέματα της συνάντησης ήτανε τα προβλήματα τόσο των Υπηρεσιών και Κλιμακίων του Βορείου Αιγαίου ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου αλλά και των νέων Υπηρεσιών Πυρασφάλειας Αεροδρομίων της Μυτιλήνης και Σάμου.

Επισημάνθηκαν από τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ενώσεως μας τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό, όπως η μειωμένη δύναμη, τα μέσα ατομικής προστασίας, συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, τις πρόσφατες εξελίξεις στο βαθμολόγιο και στο μισθολογικό.

Πρόθεση της φυσικής ηγεσίας είναι:


  • να δώσει προτεραιότητα στην νησιωτική χώρα και να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα κενά με νέους πυροσβέστες που θα εξέρχονται από την Πυροσβεστική Ακαδημία

  • τις επόμενες ημέρες να παραλάβουμε τουλάχιστον μια στολή υπηρεσίας

  • να διαφυλάξει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας των υπάλληλων του Πυροσβεστικού Σώματος στους νέους Πυροσβεστικούς Σταθμούς, στα Αεροδρόμια της σύμβασης με τη Fraport

Προβαίνοντας σε μια αναμνηστική φωτογραφία, το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό τόσο που μας δέχτηκε αλλά και για την θερμή του ανταπόκριση στα θέματα που τεθήκαν.