Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης- Βραβεύτηκαν ο Νίκος Ζούρος και η διευθύντρια του ΠΙΚΠΑ Έφη Λατσούδη

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης στο ξενοδοχείο «ΛΙΟΤΡΟΠΙΟ». Ο όρος «πανηγυρική» οφείλεται στο γεγονός ότι τον Όμιλο επισκέφτηκε ο διοικητής της ροταριανής Περιφέρειας 2484 (Β. Ελλάδα) Κώστας Πετρίδης, συνοδευόμενος από τον τέως διοικητή, Γιώργο Χριστοφορίδη και τον εψηφισμένο διοικητή, Θόδωρο Ασπασίδη.

Προηγήθηκαν δύο ροταριανά σεμινάρια: στις 6.30 το απόγεμα της Δευτέρας 15.5.2017 στην Καλλονή και στις 6.30 την Τρίτη 16.5.2017 στη Μυτιλήνη.

Στη συνεστίαση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι και συγγενείς των ροταριανών καθώς και ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με τη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης βραβεύτηκαν δύο εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μας για το τεράστιο κοινωνικό και επιστημονικό έργο που επί σειράν ετών επιτελούν στον τόπο μας. Πρόκειται για τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νίκο Ζούρο, και τη διευθύντρια του ΠΙΚΠΑ, Έφη Λατσούδη. Η τιμητική διάκριση γίνεται επί 65 συναπτά έτη από τους ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης, έπειτα από πρόταση των Ομίλων της Περιφέρειας.

Μετ την ανταλλαγή δώρων, ο διοικητής μίλησε για το Ρόταρυ και την παγκόσμια προσφορά του ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης, της μητρότητας κ.λπ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το εκλεκτό δείπνο του ξενοδοχείου.

Για το Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης

Ηλίας Β. Παπαγεωργίου