Betmasters.gr: Σε Λιμπερταδόρες και ΝΒΑ η προσοχή μας

Eνώ στην Ευρώπη παίζονται play off στις μικρές κατηγορίες Ιταλίας και Γαλλίας


Την Κυριακή τελείωσαν και τα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία, οπότε από εδώ και πέρα η προσοχή μας στρέφεται και πέραν του ευρωπαϊκού εδάφους. Για σήμερα Τρίτη τα σπουδαιότερα γεγονότα μπορούν να εντοπιστούν στο Champions League της Λατινικής Αμερικής (aka Copa Libertadores), αλλά και στο ΝΒΑ, όπου βρισκόμαστε στους τελικούς της Δύσης και της Ανατολής. Επίσης, το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα play off στις μικρές κατηγορίες Ιταλίας και Γαλλίας.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ξεκινώντας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και νότια πάμε στη Λατινική Αμερική, όπου στο Copa Libertadores τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά, καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Στο δεύτερο γκρουπ υπάρχει ο "τελικός" πρόκρισης ανάμεσα στην Σάντα Φε και τη Δε Στρόνγκεστ, με τους γηπεδούχος να θέλουν μόνο νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι "βολεύονται" ακόμα και με ισοπαλία. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σάντος υποδέχεται την αδιάφορη Σπόρτινγκ Κριστάλ και θέλει νίκη για να τερματίσει σίγουρα στην κορυφή, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Στον έβδομο όμιλο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, καθώς η πρώτη Νασιονάλ απέχει μόλις μία νίκη από την τελευταία Ζούλια. Η πρώτη υποδέχεται τη Λανούς, ενώ η δεύτερη πάει στην έδρα της Σαπεκοένσε, με τους δύο αγώνες να κρατούν το επίπεδο αγωνίας πολύ ψηλά.

Στο ΝΒΑ βρισκόμαστε στους τελικούς της Ανατολής και της Δύσης και σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Απόψε για την Ανατολή έχουμε το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Μπόστον Σέλτικς, με το συνολικό σκορ να βρίσκεται στο 2-1. Ύστερα από δύο καταιγιστικές εμφανίσεις του Κλίβελαντ μέσα στην έδρα της Βοστώνης, ήρθε η σειρά της δεύτερης να μειώσει το σκορ, σπάζοντας την έδρα των αντιπάλων της στο τρίτο ματς και τώρα οι πρώτοι στην κανονική περίοδο της Ανατολικής περιφέρειας θέλουν ακόμα μία νίκη για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Περνώντας στην Ευρώπη και το ποδόσφαιρο ξανά, στη Serie B έχουμε το πρώτο ματς για τα προημιτελικά των play off ανόδου ανάμεσα στη Μπενεβέντο και τη Σπέτσια, ενώ στη Ligue 2 της Γαλλίας τον πρώτο αγώνα των μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε Παρίσι και Ορλεάν, με τη χαμένη ομάδα να αποχαιρετάει για τη Νασιονάλ ή καλύτερα τη νικήτρια να παραμένει στην κατηγορία.