Betmasters.gr: Ημέρα ημιτελικών με "ολίγη" από μπάσκετ

Ημιτελικοί αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ - Γιουρόπα Λιγκ αλλά και μπασκετάκι με Ελληνικό πρωτάθλημα και ΝΒΑ στο πρόγραμμα της Τετάρτης!


Τεταρτη και το ποδόσφαιρο στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις συνεχίζεται! Με ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και Γιουρόπα Λιγκ!

Δυο ημιτελικοί αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 3 Μαΐου. Ο ένας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δεύτερος χρονικά, εκεί όπου ο Φαλκάο, ο Μπαπέ, ο Σίλβα και ο Λεμάρ θα υποδεχτούν τον Ντιμπάλα, τον Ιγκουαΐν, τον Μπουφόν και τ' άλλα παιδιά της Γιουβέντους! Μονακό - Γιουβέντους στο Πριγηπάτο λοιπόν με τα "τρομερά μωρά" του Ζαρντίμ θέλουν να προκαλέσουν ακόμα ένα "σοκ" στην Ευρώπη μετά τις προκρίσεις με Σίτι και Ντόρτμουντ. Μόνο εύκολο δε θα είναι βέβαια αυτό, αφού αν μια λέξη χαρακτηρίζει τη Γιουβέντους του Μαξ Αλέγκρι αυτή είναι "κυνισμός". Και όλοι παραδέχονται πως φέτος είναι η χρονιά της!

Δες λίγο ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα!

Εκτός από το μεγάλο ματς του "Λουι ΙΙ" πάντως έχουμε και Γιουρόπα Λιγκ. Ημιτελικά κι εκεί! Βλέπετε, η 4η Μαΐου είναι εθνική γιορτή στην Ολλανδία (προς τιμήν των θυμάτων του β' παγκοσμίου πολέμου αλλά κι όλων εκείνων που πέθαναν προσπαθώντας να διατηρήσουν την ειρήνη), κι έτσι η ΟΥΕΦΑ άλλαξε τη μέρα του αγώνα Άγιαξ - Λυών. Το πήγε μια μέρα πριν και το ματς θα ξεκινήσει στις 19:45, δυο ώρες πριν τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου δυο νεανικές κι αρκετά άπειρες ομάδες, ο Άγιαξ και η Λυών θα προσπαθήσουν να πάρουν "κεφάλι" για μια θέση στον τελικό της 24ης Μαΐου στην Στοκχόλμη! 

Κατά τ' άλλα πάμε στο μπάσκετ όπου έχουμε τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στο κλειστό της "Πυλαίας". Ο Άρης έστω και δύσκολα κράτησε την έδρα του στο πρώτο ματς (69-65 στην παράταση) και σήμερα, στην έδρα του ΠΑΟΚ πάμε για την "δεύτερη πράξη" του μεγάλου ντερμπι της συμπρωτεύουσας. Φαβορί ο ΠΑΟΚ που φέτος δείχνει να έχει "πάρει τον αέρα" του Άρη, αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος σε τέτοιο ματς; Τέλος, αργά το βράδυ, έχει και λίγο ΝΒΑ για τους "ξενύχτηδες". Καβαλίερς - Ράπτορς και Σπερς - Ρόκετς για τα ημιτελικά των περιφερειών. Σοβαρεύουν τα πράγματα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού!