Betmasters.gr: Είναι πικρό το "πιοτό" των play-out


Η ψυχοφθόρα διαδικασία των play-out ξεκινάει σε Γαλλία και Γερμανία. Μπασκετικά έχουμε τον τρίτο και πιθανότατα τελευταίο ημιτελικό της Basket League.


Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 ολοκληρώνουν ουσιαστικά τα πρωταθλήματά τους με τα play out, των μπαράζ δηλαδή όπου η 18η ομάδα παίζει δυο νοκ άουτ ματς με την 3η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Στη Γερμανία η Βολφσμπουργκ υποδέχεται την Μπραουσβάιγκ, ενώ στη Γαλλία η Τρουά φιλοξενεί τη Λοριάν. Δράση έχουμε κι εντός συνόρων, με τα ημιτελικά της Basket League. Εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και με νίκη φτάνει για μια ακόμη φορά στον τελικο.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Μπασκετικά λοιπόν αρχίζει η Πέμπτη μας, με τον τρίτο ημιτελικό Ολυμπιακού εναντίον Άρη. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν απο την Κωνσταντινούπολη με την δεύτερη θέση και σήμερα θέλουν μόνο νίκη για να "σκουπίσουν" τους Θεσσαλονικείς και να βρεθούν και πάλι στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί που περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, στην Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ παίζει το πρώτο ματς απέναντι στην Μπραουνσβάιγκ. Δεν είναι μαθημένοι οι "λύκοι" σε τέτοιες περιπέτειες, οπότε το ματς θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Στη Γαλλία, για παρόμοιο σκοπό η Τρουά υποδέχεται τη Λοριάν. Η Τρουά είναι η ομάδα που βγήκε τελικά τρίτη στη "σφαγή" της τελευταίας αγωνιστικής και θα κληθεί να παίξει με τη Λοριάν. Υπάρχει ποιότητα στη Λοριάν κι είναι μαθημένη να παίζει τέτοια ματς. Επιβίωσης.