Betmasters: Τελικός και "τελικός". Πριν τον τελικό.

Η Γιουβέντους παίζει τελικό με τη Λάτσιο για το κύπελλο. Η Ρεάλ παίζει "τελικό" στο Βίγκο για το πρωτάθλημα Ισπανιας. Κι όλα αυτά 10 μέρες πριν το μεγάλο, μεταξύ τους ματς στο Κάρντιφ!


Εν αντιθέσει με την Τρίτη, η Τετάρτη μοιάζει αρκετά πιο ζωηρή! Με play-off στην Ελλάδα, με εξ αναβολής παιχνίδια που δίνουν τίτλο, όπως της Ρεάλ στο Βίγκο, με εξ αναβολής γενικά σε Γαλλία και Αγγλία. Και φυσικά με τελικό κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο!

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Πολλα τα μεγάλα ματς λοιπόν την Τετάρτη. Ας πάμε σε αυτά που δίνουν τίτλους. Ένα σίγουρα στην Ιταλία. Τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο (22:00). Μια Γιουβέντους που είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και που στο πρωτάθλημα μπορεί να μην ανακυρήχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, αλλά δε χάνει (και) τον φετινό τίτλο. Πάει για το νταμπλ και πιθανώς για το τρεμπλ! Η Λάτσιο είναι εξασφαλισμένη στο πρωτάθλημα για την έξοδο στο Γιουρόπα και τον τελικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα της χώρας, τον βλεπει ως ένα μεγάλο Bonus! Θα πάει με λιγότερο άγχος αφού είναι το αουτσάιντερ κι ότι ήθελε προκύψει!

Στη Λα Λίγκα, έχουμε το εξ αναβολής Θελτα - Ρεάλ (22:00). Η "βασίλισσα" με νίκη σήμερα πλησιάζει πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Πιο πολύ δε γίνεται. Είναι πολύ επικίνδυνο το ματς στο Βίγκο, αφού η Θέλτα μη ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα που την πέταξε εκτός κυπέλλου. Κι όπως τα κατάφερε στο "κλάσσικο" η ομάδα του Ζιντάν, ούτε η ισοπαλία δεν της κάνει. 

Περνάμε μια βόλτα από τα δικά μας "χωράφια". Τα play-off. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (18:15) και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ (20:15). Η ΑΕΚ μετά το διπλό στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική είναι πρώτη και μπορεί σήμερα να ξεφύγει κι άλλο. Ο Πανιώνιος αν χάσει θα πρέπει να συμβιβαστεί με την τέταρτη θέση. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει πράγματα, αλλά ο Ουζουνίδης έχει πάρα πολλά προβλήματα ν' αντιμετωπίσει, ενώ ο ΠΑΟΚ αν θέλει να βγει πρώτος πρέπει να "ρεφάρει" την ήττα από την ΑΕΚ μ' ένα μεγάλο διπλό.

Τέλος, έχουμε δυο εξ αναβολής παιχνίδια, αλλά όχι ιδιαίτερα σημαντικά (βαθμολογικά). Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "Άγιοι" δεν τα πηγαίνουν καλά φέτος με τους Big-6 (9 ήττες σε 11 ματς) αλλά η Γιουνάιτεντ παίζει με το μυαλό στο Γιουρόπα που μπορεί να την βγάλει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα θα τερματίσει λογικά έκτη. Στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν (22:00). Θα μπορούσε να είναι ματς "ζωής ή θανάτου". Ματς που κρίνει τίτλο. Όμως δεν είναι. Η Μονακό κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Λιλ την Κυριακή κι έτσι σήμερα το ματς με τους "στεφανουά" είναι για τις εντυπώσεις!