Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι «Τα αρχαία επί τραπέζης» από το 5ο γυμνάσιο Μυτιλήνης (VID,PICS)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του πολιτιστικού προγράμματος «Τα αρχαία επί τραπέζης»


Το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης του πολιτιστικού προγράμματος «Τα αρχαία επί τραπέζης»  την Πέμπτη 25/5 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης.

Η παρουσίαση περιλάμβανε την εξέλιξη του προγράμματος και την παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού αρχαιογνωσίας που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Τα αρχαία επί τραπέζης» .

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Δ/ντης εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κος Καλάργαλης αλλά και ο σχολικός σύμβουλος φυσικής αγωγής η οποίοι και μίλησαν πριν την έναρξη παρουσίασης, στο κοινό επίσης μίλησε και η υπεύθυνη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί γονείς, μαθητές και καθηγητές του 5ου Γυμνασίου

Εισηγητές της παρουσίασης ήταν : Η συντονίστρια του προγράμματος κ Ζαφειρίου Άρτεμις (Φιλόλογος του 5ου Γυμνασίου) αλλά και μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια με συμμετοχή μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου.

Στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε αποκλειστικά η LesvosPost WEB TV μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του πρωτότυπου επιτραπέζιου παιχνιδιού καθώς και τι δήλωσε στην LesvosPost WEB TV και στον Δ/ντη αρχισυντάκτη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιο Η συντονίστρια του προγράμματος κ Ζαφειρίου Άρτεμις.































Επιμέλεια: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Βίντεο: Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου (Εξωτερικός συνεργάτης LesvosPost.com)

Μέγας χορηγός βίντεο: Paris Tours

Παραγωγή: LesvosPost Media


«ΜΑΙΟΣ 2017»