ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017- 1ο Βραβείο ευρεσιτεχνίας «Διάλυση σκάφους εν πλω» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το χιουμοριστικό κείμενο που ανέβασε το lesvospost.com στην επίσημη σελίδα του στο facebook (LesvosPost.com official) με αφορμή την διάλυση του δουλεμπορικού σκάφους μέσα στην Θάλασσα..


Το παρακάτω κείμενο αμέσως έγινε viral ενώ αμέτρητα ήταν τα σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά….


«ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ 2017- 1ο Βραβείο ευρεσιτεχνίας

«Διάλυση σκάφους εν πλω»

Το πρώτο βραβείο ευρεσιτεχνίας κέρδισε ο Δήμος Λέσβου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Καλαμάρι της Επάνω Σκάλας Μυτιλήνης, παρουσία του Δημάρχου Λέσβου κ Γαληνού, του αντιδημάρχου Λέσβου κ Κατζανου και λοιπών προσκεκλημένων…. Το βραβείο παρέδωσε στην δημοτική αρχή η εισαγγελική αρχή Μυτιλήνης με την συνδρομή του λιμεναρχείου Μυτιλήνης

Το θέμα του βραβείου ήταν «πώς να καταστρέψεις εύκολα και χωρίς πολλά έξοδα και κούραση ένα γιγαντιαίο σκάφος μέσα στην θάλασσα….»

Μάλιστα η καταστροφή του σκάφους έγινε παρουσία χιλιάδων ψαριών και οργανισμών της θάλασσας, τα οποία στο τέλος χειροκρότησαν τον Δήμαρχο Λέσβου..

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό και ο Δ/ντης του εργοστάσιου της ΔΕΗ Λέσβου, δηλώνοντας ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το επόμενο βραβείο θα το πάρουμε εμείς για τα απόβλητα που ρίχνουμε στην Θάλασσα…

 «Διάλυση σκάφους εν πλω»

Φωτο: Γ. Παπαδόπουλος


Περισσότερα στο παρακάτω αναλυτικό ρεπορτάζ: http://www.lesvospost.com/2017/05/pics_21.html»