Ακόμα μια ήττα ….Σε διακοπές εδώ και καιρό οι παίχτες του Αιολικού- Ζευγολατιό-Αιολικός 2-0

Συνήθως τις τελευταίες αγωνιστικές οι ομάδες που θέλουν βαθμούς τους παίρνουν, πόσο δε μάλλον όταν απέναντι τους έχουν αντιπάλους αδιάφορους βαθμολογικά.


Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα σήμερα στο Ζευγολατιό, με τους γηπεδούχους να καίγονται για την νίκη θέλοντας να παραμείνουν στην κατηγορία και τον αποδεκατισμένο Αιολικό να μην έχει το κουράγιο να αντισταθεί. Έτσι το 2-0 υπέρ της ομάδας της Κορίνθου ήρθε εύκολα και απολύτως δίκαια με τους παίκτες του Αιολικού να σκέφτονται ήδη τις διακοπές.

Άλλωστε η ομάδα της Μυτιλήνης πήγε να αγωνιστεί χωρίς βασικούς παίκτες της αφού οι Τάχιας και Παληγεώργος είχαν συμπληρώσει κάρτες, οι Μπουρούς και Μουδούρογλου τελευταία στιγμή δεν μπήκαν στο πλοίο δηλώνοντας τραυματίες, ενώ ο Κριπιντήρης είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Έτσι η αποστολή ήταν ολιγομελής, 14 παίκτες όλοι  και όλοι. Αγωνιστικά το ματς δεν αντέχει σε κριτική, το Ζευγολατιό σκόραρε στο 5ο και στο 60ο είχε τον έλεγχο, απειλήθηκε μόνο από το δοκάρι του Μανουσάκη στα μισά του ημιχρόνου και αυτό ήταν όλο. Να σημειώσουμε πως στο άλλο παιχνίδι που άρχισε την ίδια ώρα, η Μεγαλόπολη νίκησε 2-1 το Άργος και έτσι οι δυο ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, με την Μεγαλόπολη να έρχεται στη Μυτιλήνη την τελευταία αγωνιστική και το Ζευγολατιό να πηγαίνει στη έδρα της Αχαικής.

Αιολικός: Ζαχαρής, Τόλιας, Ιωαννίδης ( 49ο Τοπάλι), Καπταγιάννης Πάλλα, Κεσίδης Κρητικός , Μανουσάκης, Λαλάς, Ντάμπος, Χρήστου 


Πηγη scorelesvos.gr