"ΒΑΖΟΥΜΕ STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ"- Στους δρόμους μοιράζοντας φυλλάδια μέλη του Δήμου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:
      
Είχαμε δηλώσει πως ως Δημοτική Αρχή  μας αφορά η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, προκειμένου να μην χυθεί άλλο αίμα στην Λεσβιακή άσφαλτο. Έτσι μετά την δράση εκπαίδευσης της οδικής κυκλοφορίας  στα παιδιά των Παιδικών μας, την Μεγάλη Πέμπτη όλοι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, μαζί με μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου πήραμε στην κυριολεξία τους δρόμους!

Πιο συγκεκριμένα:  όλοι μαζί διοίκηση και εργαζόμενοι, ντυμένοι με  μπλουζάκια και καπελάκια με το σήμα του Οργανισμού μας και το σύνθημα μας, «Αγαπώ την ζωή, οδηγώ με προσοχή», μοιρασμένοι σε γκρουπ μοιράσαμε πέρα από τις ευχές μας για Καλή Ανάσταση , εννιά  χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε ανάλογο αριθμό διερχόμενων αυτοκινήτων με κατεύθυνση εντός και εκτός πόλης.

Ελπίζοντας αυτή η Ανάσταση να μην βαφεί με το αίμα των τροχαίων θυμάτων, ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και ας μην ξεχνάμε «Αγαπώ την Ζωή, οδηγώ με Προσοχή»!