Συνεχίζονται οι εργασίες σε δρόμους, πάρκα και σιδερένια προστατευτικά κιγκλιδώματα από τον Δήμο Λέσβου (pics)

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής σκαλοπατιών

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής σκαλοπατιών σε ανηφορικά τμήματα σε υφιστάμενους δρόμους, με τα συνεργεία του Δήμου Λέσβου και συγκεκριμένα της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, να πραγματοποιούν παρεμβάσεις στην περιοχή των πρώην φυλακών στη Λαγκάδα, με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Γιάννη Αμπουλού.

Ικανοποιείται έτσι, ένα πολυετές αίτημα των κατοίκων της περιοχής, αφού οι παρεμβάσεις αυτές ήταν απολύτως απαραίτητες για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των πεζών.

Παράλληλα, μετά το πάρκο της Αγίας Ειρήνης, οι εργασίες αποκατάστασης φθορών σε όργανα παιδικής χαράς, οι επισκευές, συντηρήσεις και χρωματισμοί σε παγκάκια, κ.α., συνεχίζονται στα πάρκα που βρίσκονται στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας καθιστώντας τα πιο λειτουργικά και προσβάσιμα.

Τέλος, συνεργείο της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης και (βαφές - στερεώσεις) στα σιδερένια προστατευτικά κιγκλιδώματα στα πεζοδρόμια, στην οδό Καβέτσου.