Καθάρισαν τις παραλίες στον Μολυβο στο πλαίσιο της καμπάνιας ''Let's do it''

Let’s do it  Molyvos


Πραγματοποιήθηκε χθες η δράση στο πλαίσιο της καμπάνιας ''Let's do it''  τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε ευρωπαϊκή κλίμακα.

Χθες χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθάρισαν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την συγκεκριμένη δράση και συμμετέχει ενεργά στο πανελλήνιο δίκτυο συντονιστών της συγκεκριμένης καμπάνιας.

H φετινή δράση για τον καθαρισμό της περιοχή μας έγινε από την Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μήθυμνας, τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Αρίων, τον Σύλλογο ΓΑΣ Ολυμπιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών χορών "Μόλυβος", το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας .    

Φέτος η δράση περιελάμβανε καθαρισμό στις περιοχές από Λιμάνι πλαζ Μήθυμνας έως παραλία ξενοδοχείου Δελφίνια , Πλατύ Γιαλό, παραλία Τσιπούρι έως Μνο, παραλία Εφταλούς, Ιαματικές πηγές , παραλία Αγίων Αναργύρων, από υλικά που συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα (ξύλα, σακούλες, μπουκάλια, φύκια κλπ)

Το Δ. Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους Φορείς και τους εθελοντές για την ενεργή συμμετοχή τους σε μια σειρά από περιβαλλοντικές δράσεις όπως αυτή, οι οποίες καλλιεργούν την περιβαλλοντική συνείδηση και αναβαθμίζουν και προβάλλουν την περιοχή μας.

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στο παρακάτω link:

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ