Έκλεψαν αντικείμενα από το αυτοκίνητο του Βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη στην Αθήνα

Ένας ακόμη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε θύμα διάρρηξης-κλοπής, μπαίνοντας και αυτός στη σχετική κατηγορία των στατιστικών στοιχείων εγκληματικότητας της ΕΛ.ΑΣ..

Ένας ακόμη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε θύμα διάρρηξης-κλοπής, μπαίνοντας και αυτός στη σχετική κατηγορία των στατιστικών στοιχείων εγκληματικότητας της ΕΛ.ΑΣ.. Ο λόγος για τον βουλευτή Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος, κ. Γεώργιο Πάλλη, το αυτοκίνητο του οποίου έγινε στόχος διάρρηξης και κλοπής. Το βράδυ της περασμένη Τρίτης, ο 38χρονος βουλευτής, είχε σταθμεύσει ένα αυτοκίνητο μάρκα Σουζούκι, που χρησιμοποιεί , στην οδό Μιλτιάδου στην Αθήνα. Το χρονικό διάστημα των τριών ωρών απουσίας του, άγνωστοι είχαν σπάσει το πίσω αριστερό τζάμι του οχήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, από το εσωτερικό του είχαν αφαιρέσει προσωπικά έγγραφα και ρούχα.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε συλληφθεί ένας 39χρονος, που είχε μπει στην πολυκατοικία που διαμένει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, στο Μοσχάτο. Εντοπίστηκε από τον αστυνομικό που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της υπουργικής οικίας, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Στις αρχές Απριλίου, η βουλευτής Άννα Βαγενά είχε πέσει θύμα περίεργης κλοπής, από το διαμέρισμά της, ενώ θύμα πορτοφολά είχε πέσει η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου. 


Πηγη thetoc.gr