Στράτος Γεωργούλας «Πότε θα σταματήσει αυτό το «πάρτυ χρημάτων» σε βάρος προσφύγων και νησιωτών»

Δελτίο τύπου

Σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου, ως εταίρος σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBAN με επικεφαλής το Δήμο Πειραιά και θέμα «ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών», θέμα που καταψηφίσαμε στο χθεσινό (σσ προχθές) δημοτικό συμβούλιο, ας μην ανησυχούν κάποιοι και ανακινούν θέμα «εξισλαμοποίησης της Λέσβου».

Δεν πρόκειται για πραγματική προσπάθεια ενσωμάτωσης αλλά για ένα ακόμα παράδειγμα διασπάθισης χρήματος και κρατικο-επιχειρηματικού εγκλήματος, όπως τόσα άλλα βιώνουμε σε βάρος του τόπου μας και των ψυχών των προσφύγων.

Άλλωστε το εταιρικό σχήμα με την ΜΚΟ του Σόρος (Solidarity Now),  μια εταιρία ορκωτών λογιστών, μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, μια εταιρία ιντερνετ μαρκετινγκ και μια επιχείρηση παροχής ιδιωτικής εκπαίδευσης (American Hellenic University) που στο πρόγραμμα σπουδών της δεν έχει ούτε ένα μάθημα περί μετανάστευσης, το εξασφαλίζουν αυτό.

Το ζήτημα είναι πότε θα σταματήσει αυτό το «πάρτυ χρημάτων» σε βάρος προσφύγων και νησιωτών στο οποίο και αρκετοί από τους οποίους τώρα διαμαρτύρονται με ακροδεξιό και μισαλλόδοξο λόγο, συμμετείχαν στην αρχή είτε ενεργά είτε με τη σιωπή τους.

Στράτος Γεωργούλας
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ο Άλλος Δρόμος»