Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσοτόπου-Επίσκεψη του Δημάρχου Λέσβου

Ξεκίνησε από το Δήμο Λέσβου το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσοτόπου.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 140.795,42 € (με Φ.Π.Α), χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ανάδοχος είναι ο Χαράλαμπος – Ευάγγελος Κριμπάς  

Το σημαντικό αυτό έργο, με το οποίο ικανοποιείται ένα πολύχρονο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της περιοχής, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξή του.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Μεσοτόπου, πραγματοποιείται καθαρισμός, συμπίεση και διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με τη χρήση χωματουργικών μηχανημάτων και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ποδοσφαιρικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη σημαντικού αθλητικού έργου που υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου και το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή. «Ο Δήμος Λέσβου επενδύει στον αθλητισμό μέσα από την συντήρηση και ποιοτική αναβάθμιση ποικίλων αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη Λέσβο. 

Παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών και την πορεία της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Μεσοτόπου, ώστε το έργο να παραδοθεί άρτιο και όσο το δυνατό συντομότερα προς χρήση στους δημότες», δήλωσε σχετικά ο κ. Γαληνός, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, θα ακολουθήσει η αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για άθληση.