Παρουσιάζεται το σχέδιο αξιοποίησης για το εσωτερικό - εξωτερικό λιμάνι Μυτιλήνης

Την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής


Την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Master Plan (σχέδιο αξιοποίησης) εσωτερικού - εξωτερικού λιμένα Μυτιλήνης, για την αξιοποίηση και τον ελλιμενισμό σκαφών κρουαζιέρας και γιότ, καθώς και η παρουσίαση της αναδιάταξης και αξιοποίησης του περιβάλλοντος χώρου.

Η παρουσίαση του Master Plan θα πραγματοποιηθεί από την μελετήτρια του έργου κα Μαριλένα Φράγκου και τους συνεργάτες της, και από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Θεόδωρο Τσουκαλά και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την οδοποιία, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις κτιριακές υποδομές, την προτεινόμενη χρήση τους, καθώς και την ανάπλαση των χώρων.


Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μετά το τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την παρουσίαση του Προγραμματικού Σχεδίου.