Μήνας Στήριξης & Συνεισφοράς: Στηρίζουμε το Λιμενικό Σώμα Μυτιλήνης και την επιχείρησή του στη διάσωση προσφύγων

Σε αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς, και θέλοντας να ενισχύσουμε το κλίμα αλληλεγγύης, ο «Easy 97.2» & «Ρυθμός 94.9» στηρίζουν το Λιμενικό Σώμα Μυτιλήνης και την επιχείρησή του στη διάσωση προσφύγων.


Για όλο τον Απρίλιο 2017, θα στηρίξουμε την ενέργεια επικοινωνιακά και από τα δύο μέσα μας, με στόχο να ενεργοποιήσουμε τους ακροατές μας να συνεισφέρουν στέλνοντας sms τη λέξη “SOS” στο νούμερο 54990 (χρέωση 2,50€/sms) έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την κάλυψη των αναγκών του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης. Όλοι όσοι στείλουν μήνυμα θα μπαίνουν αυτόματα και σε κλήρωση για να βρεθούν μαζί μας στη Μυτιλήνη.

Με την κλιμάκωση των εντάσεων στην Συρία, τα τελευταία χρόνια η Λέσβος σήκωσε ασύμμετρο βάρος στους ώμους της, ένα βάρος που επωμίσθηκαν όλες οι αρχές του νησιού αλλά και οι ντόπιοι. Οι άνθρωποι του Λιμενικού Σώματος έσωσαν χιλιάδες συνανθρώπους μας τα τελευταία χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες.  Το Λιμενικό Σώμα έχει σημαντικές ελλείψεις, για την κάλυψη αναγκών γραφείου,  διασωστικών οχημάτων ξηράς και εξοπλισμού για τα διασωστικά σκάφη, κι εμείς επιλέξαμε να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Στην προσπάθεια αυτή, μαζί μας βρίσκεται o «Δεσμός», ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για η ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, καθώς και η κοινή αντίληψη επαγγελματισμού. Απώτερος κοινός στόχος είναι ο «Δεσμός» να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Ο «Easy 97.2» & «Ρυθμός 94.9»  θα διαθέσουν και μέρος των εμπορικών εσόδων του Απριλίου 2017 για την στήριξη αυτών των υπερ-ηρώων, που με τη σειρά τους στηρίζουν εμπράκτως τους πρόσφυγες που συρρέουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας.

Πηγή peoplegreece.com