Betmasters.gr: Αρνί και... Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

To ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι ξεχωρίζει από το πασχαλινό πρόγραμμα


Μπορεί το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής του Πάσχα να είναι αισθητά μειωμένο, λόγω της απουσίας Super League και Serie A, όμως η Αγγλία μας αποζημιώνει με το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι, το οποίοι μπορεί να μην κρίνει τον τίτλο, όπως θα έκανε τα παλιότερα χρόνια, όμως πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Άλλες σεζόν το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι ίσως να έκρινε ποια ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Οι "κόκκινοι διάβολοι", όμως τα τελευταία χρόνια έχασαν το ρόλο που είχαν στην Premier League, περιορίζοντας τις επιτυχίες τους σε μια απλή έξοδο στο Europa League. Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Άντερλεχτ την Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Europa League, ενώ δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς βρίσκεται στο -4 από την πρώτη τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League. Oι "μπλε" από τη μεριά τους θέλουν το αποτέλεσμα μέσα στο "Όλντ Τράφορντ" τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και βαθμολογικούς, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά των επτά βαθμών από την δευτερη Τότεναμ. Στο άλλο ματς της 33ης αγωνιστικης, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Λίβερπουλ.

Στη Ligue 1 της Γαλλίας, υπάρχουν οι αναμετρήσεις Ναντ - Μπορντό, Μπαστιά - Λυόν και Μαρσέιγ Σεν Ετιέν, ενώ στην Bundesliga το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τα παιχίδια Βέρντερ - Αμβούργο και Ντάρμσταντ - Σάλκε. Τέλος, στην Primera Division, υπάρχουν τα ματς Λεγανές - Εσπανιόλ, Βαλένθια - Σεβίλλη, Μπέτις - Εϊμπάρ και Γρανάδα - Θέλτα.