Betmasters.gr: Στο... χορό και η Super League

Διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος της 27ης αγωνιστικής της Super League.


Eκτός από τις εμβόλιμες αγωνιστικές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στο... χορό μπαίνει και η Super League με τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου μέρους της 27ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζουν ο "τελικός" παραμονής μεταξύ του Ηρακλή και του Λεβαδειακού και η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην έδρα της Κέρκυρας.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος.

Ξεκινώντας από τα εγχώρια, όπως προείπαμε την παράσταση κλέβει η εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Super League. Από τους έξι συνολικά αγώνες που γίνονται σήμερα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στον... τελικό παραμονής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ αν νικήσει ο "Γηραιός" το θρίλερ συνεχίζεται. Επίσης, με μεγάλη αγωνία περιμένουμε και τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Κέρκυρας, η οποία τον τελευταίο καιρό κατηγορείται ότι έχει παρουσιαστεί αρκετά ελαστική, ώστε να χάσει με μεγάλα σκορ από ομάδες που μέχρι τώρα παρέπαιαν (Βέροια, Ηρακλής). Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Ξάνθη - Παναιτωλικός, Λάρισα - Αστέρας Τρ., Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Premier League, το ματς που κάνει τη διαφορά δεν είναι άλλο από το ντέρμπι Τσέλσι - Μάν. Σίτι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο, ενώ οι "πολίτες" ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά τους να σιγουρέψουν την τετράδα. Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει η μάχη παραμονής μεταξύ της Χαλ και της Μίντλεσμπρο, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τα ζευγάρια Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, Σουόνσι - Τότεναμ, Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ.

Στην Βundesliga ξεχωρίζει η αναμέτρηση για την Ευρώπη ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Χέρτα, ενώ θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και το... εξάποντο παραμονής ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και την Ίνγκολσταντ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν τα ματς Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ, Μάιντς - Λειψία και Ντάρμσταντ - Λεβερκούζεν. Στη Γαλλία, υπάρχει μόνο ένα εξ αναβολής ματς για την 16η αγωνιστική, αυτό ανάμεσα στη Μετς και τη Λυών. Οι φιλοξενούμενοι θα ήθελαν το διπλό για να σιγουρέψουν την τέταρτη θέση
.
Τέλος, στην Primera Division δεσπόζει το μεγάλο ματς Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου, ενώ οι Σεβιγιάνοι πλέον αγωνίζονται για την τρίτη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο στο Champions League. H πρωτοπόρος Ρεάλ δοκιμάζεται στην έδρα της ανεβασμένης Λεγανές, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Αλαβές - Οσασούνα, Λα Κορούνια - Γρανάδα και Χιχόν - Μάλαγα.