Betmasters.gr: Eμβόλιμες και ντέρμπι της Ρώμης!

Η Ρώμη... κόβεται ξανά στα δύο.


Mπορεί την περασμένη εβδομάδα να προσπαθούσαμε να βρούμε ματς με το... κυάλι, όμως αυτή που έρχεται πρόκειται να μας αποζημιώσει σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα. Και πώς να μη γίνει αυτό όταν στο πρόγραμμα της Τρίτης υπάρχει η μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών του Coppa Italia ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο, ενώ επίσης και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζουν με εμβόλιμες αγωνιστικές;

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας από το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, βρίσκουμε και τις δυο αντιπάλους σε αρκετά καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αφού οι νίκες τους το Σάββατο στο πρωτάθλημα έφεραν την απαραίτητη ηρεμία πριν από το κρίσιμο αυτό ματς. Η Ρόμα έχει το δύσκολο έργο της ανατροπής του 2-0 του πρώτου αγώνα και θα θελήσει να επιβάλλει το ρυθμό της από νωρίς, ώστε να καταφέρει να πετύχει ένα γκολ που θα τη φέρει κοντά στο στόχο της ενώ παράλληλα θα αγχώσει και την αντίπαλο. Η Λάτσιο, από τη μεριά της, σίγουρα θα έχει στο μυαλό της τη διαφύλαξη του αβαντάζ της πρώτης αναμέτρησης και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Όπως και να 'χει, η αδρεναλίνη θα χτυπήσει... κόκκινο.

Στην Premier League, έχουμε τέσσερα ματς για την 31η αγωνιστική με τη μάχη της Ευρώπης ανάμεσα στη Μάν. Γιουνάιτεντ και την Έβερτον να ξεχωρίζει. Από εκεί και πέρα, μονόπλευρο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια Λέστερ - Σάντερλαντ και Μπέρνλι - Στόουκ, ενώ μπορούμε να πούμε ότι είναι αδιάφορο βαθμολογικά το Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ. Στην Bundesliga, η 27η αγωνιστική ξεκινάει και εδώ με τέσσερα ματς. Ξεχωρίζει η ματσάρα για την Ευρώπη μεταξύ της Κολωνίας και της Άιντραχτ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Χόφενχαϊμ - Μπάγερν. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις αναμετρήσεις Βέρντερ - Σάλκε και Ντόρτμουντ - Αμβούργο.

Στην Primera Division υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά ματς, τα οποία μπορεί να διαμορφώσουν την κατάσταση όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτά είναι τα Μπιλμπάο - Εσπανιόλ, Ατλέτικο - Σοσιεδάδ και Μπέτις - Βιγιαρεάλ. Τέλος, στη Γαλλία μπορεί να μην υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, όμως θα διεξαχθούν δύο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ξεχωρίζει το Μονακό - Λιλ, με τους γηπεδούχους να βάζουν σε προτεραιότητα το θεσμό μετά την ήττα τους στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Παρί, ενώ υπάρχει και το ματς της απίθανης Φρεϊού (Δ' κατηγορία) απέναντι στην Γκινγκάμπ.