Καλός ο Αιολικός…. Γκολ όμως ο Παναργειακος στο 88΄- Παναργειακος-Αιολικός 1-0

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Αντί να φύγει με θρίαμβο από το Άργος  ο Αιολικός γνώρισε την ήττα από τον Παναργειακό με 1-0, δεχόμενος ξανά γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη.


Η ομάδα της Μυτιλήνης αν και έπαιζε με απουσίες και είχε μόλις 1 προπόνηση τις τελευταίες δέκα ημέρες, έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια φέτος, δημιούργησε τις περισσότερες από κάθε άλλο παιχνίδι ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Μια ήττα που μπορεί βαθμολογικά να μην επηρεάζει ωστόσο ο τρόπος και ειδικά το χρονικό σημείο που αυτή ήρθε «πόνεσε» άπαντες στο στρατόπεδο.

 Ο Πολλαετίδης ξεκίνησε με Καπταγιάννη και Πάλλα στο κέντρο της άμυνας, με δεξί μπακ τον Λαλά και με δίδυμο στην κορυφή τους Χρήστου και Μουδούρογλου.

Ο Αιολικός στο πρώτο μέρος είχε 3-4 καλές στιγμές με τους Ευσταθίου και Μουδούρογλου αλλά εκεί που έκανε πραγματικό πάρτι στην επίθεση ήταν στην επανάληψη, όταν Μπουρούς, Χρήστου και Μουδούρογλου έχασαν τα άχαστα, φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αστοχία των φιλοξενούμενων δηλαδή, ο Παναργειακός που επίσης έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, από ένα στημένο και μια αδράνεια της άμυνας στο 88ο με σκόρερ τον Σιατρά πέτυχε το γκολ και πήρε μια ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη.

Αιολικός: Γιώτας, Καπταγιάννης (65 Τάχιας), Πάλλα, Λαλάς, Κρητικός, Παληγεώργος , Κεσίδης, Ευσταθίου, Μπουρούς, Χρήστου (78 Ντάμπος), Μουδούρογλου, (85 Ιωαννίδης).

3ος όμιλος

Παναρκαδικός-Τσικλητήρας  1-0 
Παναργειακός-Αιολικός  1-0
ΑΟ Λουτράκι-Αστέρας Αμαλιάδας  0-0
ΑΕ Ερμιονίδας-Αχαϊκή  4-0
ΑΟ Χαλκίς-ΑΟ Ζευγολατιού  2-0 
ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Θήβα  0-2 
Φωστήρας-Δόξα Μεγαλόπολης  3-0
Ρεπό: Παναχαϊκή

Η βαθμολογία (σε 26 αγώνες)

1. Παναχαϊκή                 55
2. ΠΑΟ Βάρδας             42
3. Xαλκίδα                     42
4. Ερμιονίδα                   41
5. Θήβα                           34
6. Παναρκαδικός             33
7. Φωστήρας                    32
8. Παναργειακός               32
9. Αστέρας Αμαλιάδας     31
10. Αιολικός                      31
11. Λουτράκι                     27
12. Τσικλητήρας Πύλου   26
13.Αχαϊκή                         25
14. Δόξα Μεγαλόπολης   21
15. Ζευγολατιό                21


Πηγη scorelesvos.gr