LesvosPost WEB TV: Η Α. Βρυλλή και ο Β. Μαραγκός μιλάνε για το τουρνουά μπιλιάρδου που θα διεξαχθεί στην Μυτιλήνη (PICS,VID)

Τουρνουά Αμερικάνικου Μπιλιάρδου 9μπαλο διοργανώνει το κατάστημα ένδυσης Mods σε συνεργασία με το κατάστημα υπολογιστών, παιχνιδιών και μπιλιάρδου «Sponda».

Ο στόχος αυτού του τουρνουά είναι να μπουν οι νέοι στο άθλημα του μπιλιάρδου και συγχρόνως να ανέβει το συγκεκριμένο άθλημα όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο στο νησί μας.

Στα πλαίσια αυτού του τουρνουά η κάμερα του LesvosPost με τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιο συνάντησε στο κατάστημα Σπόντα την Αθηνά Βρυλλη και τον Βασίλη Μαραγκό, όπου και μας μίλησαν για το μεγάλο τουρνουά, για την κρίση που μαστίζει το μπιλιάρδο στην Λέσβο αλλά και στην Ελλάδα όπως επίσης και για ποιο λόγο αποφάσισαν να διοργανώσουν το τουρνουά που μάλιστα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 64 αθλητές ηλικίας από 15 ετών έως 64..!!!

Ο Βασίλης πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και πιάνοντας την στέκα μας έδειξε κάποιες δύσκολες τεχνικές του μπιλιάρδου…

Το τουρνουά θα είναι σε ομάδες 2 vs 2 και θα διεξαχθεί από τις 22 Μάρτιου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SPONDA , Κομνηνάκη 33.

Η κάμερα του LesvosPost.com που είναι μέγας χορηγός επικοινωνίας θα βρεθεί στην έναρξη αλλά και στην λήξη του μεγάλου τουρνουά καλύπτοντας φωτογραφικά αλλά και με βίντεο όλες τις προσπάθειες των παιχτών.

Τα έπαθλα μεγάλης αξίας είναι:

1η ομάδα  400€ + αναμνηστικά κύπελλα
2η ομαδα  200€ + αναμνηστικά κύπελλα
3η ομαδα  100€ + αναμνηστικά κύπελλα
4η ομάδα  Δώρα από τo κατάστημα MODS

Πληροφορίες: 22510-41007

ΕΝΑΡΞΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ… Εσύ θα το χάσεις;

Δείτε την είπαν στην LesvosPost WEB TV οι δυο επιχειρηματίες ….αλλά και πλανά με δύσκολες τεχνικές του μπιλιάρδου (και σε… 1080 HD)


Πληροφορίες συνέντευξης:

LesvosPost Web TV-Συνέντευξη: Αθηνά Βρυλλη, Βασίλης Μαραγκός

Φιλοξενία Συνέντευξης: Ίντερνετ Καφέ “SPONDA” (Κομνηνάκη 33, Μυτιλήνη)

Σκηνοθεσία, κάμερα, κείμενα: Παύλος Σαλαβός (Εξωτερικός συνεργάτης LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος ( Δ/ντης LesvosPost Media)

Παράγωγη, Μοντάζ, επεξεργασία: LesvosPost Media «Μάρτιος 2017»

Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης:

Οι χορηγοί