Like eat: Η νέα άφιξη στην αγορά της Μυτιλήνης… ανοίγει σύντομα τις πύλες του

Νέο café ανοίγει σύντομα στην πόλη μας, και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, Ερμού και θα λέγεται «Like eat».  


Tο νέο «Like eat» έρχεται σύντομα στην πόλη μας για να γίνει η νέα μας καθημερινή συνήθεια, προσφέροντάς σας εξαιρετικής ποιότητας καφέ και γρήγορο φαγητό φτιαγμένο με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά της αγοράς. Η βέλτιστη ποιότητα σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές της εταιρίας είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το «Like eat» το νέο σημείο συνάντησης στην αγορά της Μυτιλήνης.

Αυτό που θα κάνει το «Like eat» να ξεχωρίσει είναι οι γλυκές δημιουργίες.

Το καλοκαίρι… το Like eat θα σερβίρει νόστιμες γλυκιές δροσιστικές δημιουργίες που δύσκολα θα βρεις εδώ στην Λέσβο……


Το μενού, όπως μάθαμε, θα περιλαμβάνει ακόμα snacks, σαλάτες, ομελέτες, κρέπες κ.α.

Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό του «Like eat» σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές μπορούν να εγγυηθούν τόσο την άριστη ποιότητα των προϊόντων όσο και τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της επίσκεψής σας με το χαμόγελο και την ευγένεια τους.

Το «Like eat» είναι η ιδανική πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας… πριν η μετά τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο ή το shopping!

Νεανικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα παραδοσιακό το «Like eat» σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης, ανοίγει και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι της πόλης.

Σύντομα θα έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό …..απο το νέο “Like eat” που έρχεται για πολλά Likessss…..