Το LesvosPost.com στα λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης- Συνεργασία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ με την LesvosPost Media

Επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Δ/ντης της LesvosPost Media δημοσιογράφος Γεώργιος Στεφάνου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρόεδρο κ. Παρη Μολυβιατη για την συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία θα προσφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα, τόσο στον τομέα των αστικών μετακινήσεων οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, όσο και στη βελτίωση της κυκλοφοριακής φόρτισης της Μυτιλήνης.

Η διοίκηση της LesvosPost Media μέσω του LesvosPost.com θα συμβάλλει μετά από συμφωνία με τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στην καλύτερη προβολή των δρομολογίων του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης προς τους πολίτες.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ και την PARIS TOURS σύντομα θα ανακοινωθούν εκδρομές με προσφορές και κληρώσεις πακέτων μέσα στην Λέσβο αλλά και εκτός νησιού.

Στα πλαίσια της συνεργασίας επίσης τοποθετήθηκαν στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης τα λογότυπα του LesvosPost.com

Ο κος Μολυβιατης, πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε «Συναντηθήκαμε με τον αξιόλογο, δραστήριο δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της ειδησεογραφικής σελίδας lesvospost.com κ Γεώργιο Στεφάνου και συμφωνήσαμε η LesvosPost Media να συμβάλλει στην καλύτερη προβολή του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης σε όλη την Λέσβο.  Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μας συνάμα θα διατεθούν δώρα, αλλά και πακέτα εκδρομών στην Λέσβο και όχι μόνο. Όλα αυτά θα κληρωθούν μέσω του LesvosPost.com, ευχόμαστε να έχουμε μια άριστη συνεργασία για τον επόμενο 1 χρόνο»

Ο κος Στεφάνου Γεώργιος Δ/ντης της LesvosPost Media δήλωσε «Είμαστε περήφανοι που μέρα με την μέρα το LesvosPost γιγαντώνεται σε όλη την Λέσβο με πλήθος συνεργασιών με ομίλους και εταιρείες της Λέσβου και όχι μόνο. Τον κο Παρη Μολυβιατη τον πλησίασα με σκοπό ο κόσμος της Μυτιλήνης να μάθει το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ, ώστε να αποσυμφορηθει η Μυτιλήνη από τα πολλά αυτοκίνητα. Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ με πάρα πολλά καθημερινά δρομολόγια μπορεί να εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά αλλά έως τώρα δεν έχει τύχει την ανάλογη προβολή είτε από τα ΜΜΕ είτε από τους δημόσιους φορείς όπως συμβαίνει σε άλλους νομούς της Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον κ Μολυβιατη αλλά και συνολικά όλη την διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ για εμπιστοσύνη που μας έδειξε από την πρώτη στιγμή της συνάντησης μας… Η LesvosPost Media δεν σταματά εδώ …αλλά συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς όφελος των χιλιάδων καθημερινών επισκεπτών μας»