Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό

Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins


Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, που βρίσκονται στο Λέσβο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος του Πανεπιστημίου.

Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή διαμονή έδωσε μια σειρά από πληροφορίες για το νησί. Αναφέρθηκε σε όλο το φάσμα των δράσεων του Δήμου Λέσβου, καθώς και στις ενέργειες που έχουν γίνει για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Ο κ. Γαληνός τόνισε ιδιαίτερα ότι η Λέσβος είναι ένας ξεχωριστός τόπος, με μοναδικές φυσικές ομορφιές και φιλόξενους ανθρώπους. Τους κάλεσε να γίνουν καλοί πρεσβευτές του νησιού μας, μεταφέροντας στην οικογένεια και στους φίλους τους την εμπειρία της επίσκεψής τους στη Λέσβο 

Οι φοιτητές αφού έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στο Δήμαρχο, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νησί μας και τον ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση, που όπως είπαν, τους βοήθησε να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο.


Τέλος, ζήτησαν από τον κ. Γαληνό να φωτογραφηθούν όλοι μαζί, στην ελιά την οποία ευλόγησε κατά την επίσκεψή τους στη Λέσβο, ο Πάπας Φραγκίσκος,  ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και η οποία έχει φυτευτεί στο χώρο δίπλα από το Παλαιό Δημαρχείο.