Εντυπωσιακή αυλαία στους αγώνες Drag & Drift 2017-Μάγεψαν τους θεατές οι οδηγοί… στην 2η ημέρα αγώνων στο αεροδρόμιο Πολιχνίτου (PICS,VID)

Πάνω από 1.500 θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες της 2ης ημέρας Drag & Drift την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Πολιχνίτου.


Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν κάθε άκρη του αεροδρομίου με σκοπό να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα και μηχανάκια- μοτοσυκλέτες από όλη την Ελλάδα να καίνε τα ελαστικά τους.

Λάστιχα που διαλυμένα έφευγαν στον... αέρα, μπαντιλίκια σε κάθε δευτερόλεπτο, γκαζιές, ροδιές, καπνός και αδρεναλίνη στο "κόκκινο"! Όλα αυτά στην θεαματική επίδειξη δεξιοτήτων Drift & Drag που προσέφεραν την Κυριακή το πρωί οδηγοί από όλη την Ελλάδα Αεροδρόμιο Πολυχνίτου.

Το event έλαβε χώρα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Πολυχνίτου, κάτω από την αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί από την αστυνομία και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει, έφυγε «χορτασμένος» μετά από ένα εντυπωσιακό εξάωρο σόου!

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλάμβανε αγώνα LADDERS DRAG, μάχες DRIFT και αγώνες GP, στο τέλος απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές. 
Το αγωνιστικό γεγονός διοργανώθηκε από την Λέσχη Αυτοκίνητου Μυτιλήνης.

Τη μερίδα του λέοντος από πλευράς αριθμού συμμετεχόντων έκλεψε ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης ή αλλιώς GP Tuning, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου τους και να πραγματοποιούν 3 περάσματα, κρατώντας για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος, τον καλύτερο χρόνο

Στον πρώτο μηχανοκίνητο αγώνα για το 2017 δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Χιώτες οδηγοί .Συγκεκριμένα συμμετείχαν από τους δύο συλλόγους που υπάρχουν στην Χίο 19 οδηγοί.

Από το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσικλετιστών Αυτοκινητιστών Χίου (ΑΣΜΑΧ)  έλαβαν μέρος 8 οδηγοί σε 11 κατηγορίες ενώ από το Aαθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου  (ΑΣΑΧ)  συμμετείχαν  11 οδηγοί  και συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος 42 οδηγοί από Αθήνα, Σάμο, και Μυτιλήνη

Δείτε στα βίντεο όπως μετέδωσε live το www.sportaltv.gr τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και σήμερα Κυριακή στο αεροδρόμιο Πολιχνιτου..

2η ημέρα- ΚΥΡΙΑΚΗ 05/03/17


1η ημέρα- ΣΑΒΒΑΤΟ 04/03/17



ΦΩΤΟ FB: