Γ. Πάλλης: «Είναι λυπηρό που κάποιοι, ακόμα και σήμερα, πολιτεύονται με γνώμονα μόνο την διαχείριση της εικόνας»-Επίθεση στην Καλογηρου

Γ. Πάλλης: «Είναι λυπηρό που κάποιοι, ακόμα και σήμερα, πολιτεύονται με γνώμονα μόνο την διαχείριση της εικόνας»


Αν πραγματικά η κα Καλογήρου θέλει να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας ας μάθει να συνεργάζεται και όχι να αρκείται σε ρηχά επικοινωνιακά τρικ, επιλεγμένες φωτογραφίες και φορτωμένα δελτία τύπου

Η Περιφέρεια έστω και αργά αποφάσισε να σκύψει πάνω από το διαχρονικό πρόβλημα του Αη Στράτη με τις ακρίδες. Το πρόβλημα το είχε θέσει ο Γ. Πάλλης υπόψη του Υπουργείου ήδη από τις 21/10/2016.

Στην τότε συνάντηση είχε παρευρεθεί και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμίδης, η Δήμαρχος του Αη Στράτη κ. Κακαλή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Στις 02/03 το ίδιο ραντεβού πραγματοποιήθηκε, αυτή την φορά παρουσία του Υπουργού κ. Αποστόλου και των κτηνοτρόφων του Αη Στράτη οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε απόγνωση.

Στο ΔΤ της Περιφέρειας ενώ τεχνηέντως παρουσιάζεται το γεγονός σαν νέο, δεν γίνεται ούτε καν αναφορά στην παρουσία του βουλευτή στη συγκεκριμένη συνάντηση.  

Αν’ αυτού γίνεται λόγος για συζήτηση με τον Υπουργό για το θέμα των κουνελιών της Λήμνου αλλά και των προβλημάτων με την κτηνοτροφία της Λέσβου.

Σε σχετική δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης αναφέρει:

«Είναι λυπηρό που κάποιοι, ακόμα και σήμερα, πολιτεύονται με γνώμονα μόνο την διαχείριση της εικόνας, ενώ τα προβλήματα είναι τόσο σοβαρά και σε αντίθεση με το παρελθόν υπάρχει και κυβέρνηση να ακούσει.

Ας μας ενημερώσει λοιπόν και εμάς η κα Περιφερειάρχης τι συζητήθηκε για τα δύο αυτά θέματα και τι αποφασίστηκε;

Αν πραγματικά η κα Καλογήρου θέλει να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας ας μάθει να συνεργάζεται και όχι να αρκείται σε ρηχά επικοινωνιακά τρικ, επιλεγμένες φωτογραφίες και φορτωμένα δελτία τύπου.  


Οι καιροί άλλαξαν και μαζί πρέπει να αλλάξουμε και εμείς. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρότερη αντιμετώπιση των θεμάτων»