Το θέμα της διάσπασης του Δήμου Λέσβου έθεσε ο Προκόπης Σινάνης στην συνάντηση με θέμα τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού

Το θέμα της διάσπασης του Δήμου Λέσβου έθεσε ο Προκόπης Σινάνης


Στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού επί της προωθούμενης Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, παρέστη ο Συντονιστής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, Προκόπης Σινάνης, μετά από σχετική πρόσκληση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Σινάνης, αναφέρθηκε στο έργο κα τις δράσεις του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Δημάρχων αρκετών περιοχών και κατέθεσε σειρά προτάσεων για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των Κοινοτήτων, με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, την διατήρηση τους, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους κρίνεται αυτό ως επιτακτική ανάγκη.

Έθεσε το θέμα της διάσπασης του Δήμου Λέσβου, ζητώντας μάλιστα από το Προεδρείο της ΚΕΔΕ να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το φλέγον αυτό ζήτημα, λαμβάνοντας την απάντηση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. ότι εφόσον το οι τοπικές κοινωνίες το προκρίνουν, η Κ.Ε.Δ.Ε. δεν θα είναι αντίθετη.

Ο Συντονιστής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου

Προκόπης Σινάνης