Betmasters.gr: Τα βλέμματα σε 'Ανφιλντ' και 'Ολίμπικο'

Λίβερπουλ - Άρσεναλ και Ρόμα - Νάπολι τα κορυφαία του Σαββάτου.


Λίγες μέρες πριν μπούμε ξανά σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα θα διανύσουμε ένα Σαββατοκύριακο με μεγάλες συγκινήσεις όσον αφορά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κυρίως σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία το Σάββατο είναι χορταστικό και θέλει πολλή μελέτη!

Δες εδώ τα προγνωστικά των Betmasters.

Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει λόγος πλέον για τίτλο σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Ο αντικειμενικός στόχος πια είναι η τετράδα, στην οποία οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται οριακά, και τους καταδιώκουν οι "κόκκινοι". Ο Κλοπ είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και ο Βενγκέρ δεν πάει πίσω. Επομένως, η ματσάρα του "Άνφιλντ" είναι ό,τι πρέπει για live στοίχημα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη γωνία και θεωρητικά έχει εύκολο έργο με αντίπαλο την Μπόρνμουθ. Λέστερ - Χαλ και Γουότφορντ - Σαουθάμπτον δύο από τα καλύτερα ματς της ημέρας.

Το άλλο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στη Serie A και δεν είναι άλλο από το Ρόμα - Νάπολι. Η Ρόμα παίζει μέσα σε λίγες μέρες αλλεπάλληλα κρίσιμα παιχνίδια. Από το Μιλάνο έφυγε νικήτρια με το 3-1 επί της Μίλαν, όμως τα βρήκε σκούρα την Τετάρτη κι έχασε από τη Λάτσιο με 2-0 στο ντέρμπι της Ρώμης. Η δε Νάπολι φοβάται πλέον για την 3η θέση, αφού η ήττα από την Αταλάντα μείωσε τη διαφορά της από τους διώκτες της. Μίλαν - Κιέβο και Σαμπντόρια - Πεσκάρα τα άλλα δύο.

Στα δικά μας, ο Παναθηναϊκός της εποχής του Ουζουνίδη δείχνει ότι μπορεί να διατηρήσει υψηλά τον πήχη. Η λογική λέει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να υποτάξει τη Βέροια στη Λεωφόρο και να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Νωρίτερα η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός τον Λεβαδειακό.

Στην Ισπανία γίνεται χαμός στην κορυφή. Η νέα γκέλα της Ρεάλ έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον πια στη βαθμολογία, αφού πλέον η "βασίλισσα" βλέπει την πλάτη της Μπάρτσα, αν κι έχει ένα ματς λιγότερο. Ο Ζιντάν ζητάει συσπείρωση και πάση θυσία το διπλό στην Εϊμπάρ, μια έδρα από την οποία ελάχιστες ομάδες έχουν περάσει φέτος. Η Μπαρτσελόνα παίζει εντός έδρας αλλά όχι με εύκολο αντίπαλο, καθώς η Θέλτα είναι ικανή για όλα, κάτι που απέδειξε στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ. Λεγκανές - Γρανάδα και Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Μπουντεσλίγκα περιλαμβάνει ίσως τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια, αλλά μάς αρέσουν λόγω των αποδόσεων. Δύο είναι τα σαββατιάτικα ματς που "καίνε". Η Ντόρτμουντ θέλοντας να εδραιωθεί μέσα στην τριάδα φιλοξενεί την Λεβερκούζεν που δεν λέει να συνέλθει. Για τους Βεστφαλούς στο μεταξύ ακολουθεί το πολύ κρίσιμο ματς της Τετάρτης με την Μπενφίκα. Γκλάντμπαχ και Σάλκε μπορεί να μην διανύουν καλή σεζόν, ωστόσο ένα μεταξύ τους παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και οι δύο βρίσκονται σε περίοδο ανάκαμψης. Κολωνία - Μπάγερν και Μάιντζ - Βόλφσμπουργκ δύο ματς που επίσης έχουν ενδιαφέρον.

Τέλος, στη Γαλλία η Παρί έχει την ευκαιρία να ισοβαθμίσει έστω και προσωρινά με την Μονακό στην κορυφή, αν κερδίσει εντός έδρας τη Νανσί. Το ίδιο ισχύει και για τη Νις η οποία έχει ελαφρώς πιο δύσκολο έργο στην έδρα της Ντιζόν. Το σίγουρο είναι ότι καμία δεν έχει περιθώρια για απώλειες εφόσον ο στόχος είναι ο τίτλος.